Uslipt diamant vårt holdepunkt

Foto: hesteguiden.com

Etter det vi kunne registrere i årsdebuten skal det være fryktelig mye å gå på for vår banker for dagen.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Etter en lang periode med flotte tips og vurderinger har det buttet litt i mot nå på slutten, men i dette gamet svinger det fort. Vi krummer nakken, og satser på at den negative trenden kan snu allerede i kveld på en bane vi tidligere har gjort det skarpt på!

Det gikk fine rapporter på 4 Kjell Bjarne i forkant av den siste starten, men at Tap In-sønnen skulle gi favoritten Pinball Wizard en real match etter meget lang pause var vi ikke i nærheten av å tro. 4-åringen gikk ved den anledningen flotte 16.2 full vei volte, og løp i kroppen har garantert gjort godt på den storvokste krabaten. Dagens startmetode passer langt bedre, og vi tror ikke favoritten 7 Delice D. som står litt langt ute bak bilen rår på vår banker for dagen i den andre avdelingen.

Utfordrer storfavoritten?
I den fjerde avdelingen setter Rune Wiig seg opp bak svært kapable 5 France Lavec L., og når 4-åringen nå ser ut til å ha stabilisert seg en hel skal det dreie seg om en solid vinnersjanse mot relativt overkommelig motstand. Innsatsen til tredje på flotte 14.8 i et tøft V75-løp i den siste starten var av beste merke, og Egon Lavec-sønnen som er kjapp i vei leder høyst trolig dette løpet rundt om i en feilfri utgave. Vi likte dog svært godt avslutningen til 9 Feng Shui i den siste starten til fjerde på fine 16.7 full vei, og når Angus Hall-sønnen nå kommer ut skoløs fra et perfekt smygspor er Rege-traveren veldig spennende som en foreløpig 5-prosenter i spillet!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Skjærer igjennom på tre
I en ellers vidåpen affære i den sedvanlige poengjakten i innledningen går vi tynt på det minste forslaget samt samlebongene, og satser på at vinneren sitter på våre tre utvalgte. Vi syntes duoen 12 Cosmo Ferrari og 13 The Sea står veldig fint til i løpet, og begge har vist såpass fin form at de bør ha et bra bud på den gjeveste sjekken. Førstnevnte er avhengig av å få det litt servert, mens sistnevnte tåler å gjøre litt selv når aksjonen stemmer. Omgitt av gode rapporter er 3 Ferrarri O., og da får vi se om nyervervelsen til Rune Wiig nå endelig kan få vist i løp hva han kan.

Klare for seier?
I den tredje avdelingen er det endelig klart for comeback for den tidligere seiersmaskinen 8 Against The Sun, og mot ikke alt for skarp motstand dreier det seg om en topp vinnersjanse direkte. Kretsen rundt Shogun Lobell-sønnen valgte å stryke til en tiltenkt start for 14 dager siden p.g.a. veldig dårlige baneforhold, men ryktebørsen forteller om en hest som har trent sterkt i lengre tid. Tøffest i mot tror vi en årsdebuterende 1 Kaxig M.M. kan bli, og den seiersvante Linus T.-sønnen som alltid pleier å være vel forbredt etter pause er en naturlig gardering.

I en litt åpen finale har vi klart mest tro på to hester som nå har fått et løp i kroppen etter litt pause, og med litt klaff underveis er 5 Super Harald og 9 Undulat Hornline begge seiersaktuelle. Førstnevnte har hatt en flott sesong så langt, og Super News-sønnen pleier å bite godt i fra seg i denne typen løp. Sistnevnte innehar skyhøy kapasitet for klassen, og i en feilfri utgave kan S.J.`s Photo-datteren som kommer fra en formstall fort legge dagens konkurrenter på rygg.

Ekspertforslag
Til løpene på Forus har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 120, 360, 792 og 1260 kroner som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et samlebongsystem som vi har fylt ut på fire kuponger hvor vi kan få V5`en fra 5 til 20 ganger, og de kan du kjøpe her .

PS! Som vanlig følger vi utviklingen i DD-spillet utover dagen, og dersom vi finner noe spillbart vil et slikt spill bli lagt ut her før kl. 14.00!