Uten bankere på Klosterskogen

Foto: hesteguiden.com

Not Busch Avenue så ut til å bli vår banker for dagen, men vi ombestemte oss i siste liten.

Klikk her for å se våre V5-forslag

4 Not Busch Avenue (V5-2A) hadde opprinnelig et trangt startspor på volten, men etter at 1 Opus One F.H. ble strøket ligger veien åpen for nykommeren fra Danmark. Han feilet i en lokalkjøring på Kloster for en uke siden, men leverte en fin sisterunde uten at han ble kjørt for fullt. Han gikk med feil balanse den dagen. I kveld river treneren Kjell Vidar Braaten av skoene på hingsten. Han skal kunne minst to sekunder bedre enn rekorden sin. Det burde holde for femåringen. Vi hadde egentlig tenkt å singelstreke Not Busch Avenue, MEN rapporter i dag gjør vi også tar med 2 Vanda Palema. Hun står med en rusten programrad, men denne lyver. Hoppa har vært ute i en lokal premiekjøring i Skien, hvor hun galloprterte to ga ganger. Hun la inn en siste 1000 meter på 1.16 i den anledning. Feilfritt kan være i stand til å slå vår favoritt.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her

Her spiller en frekk variant i V5-1A. 8 Agobra Nemo feilet i friskhet på Kloster sist. Uten galoppen hadde han kjempet helt fremme. Løser det seg fra en stengt startspor har vallaken en god sjanse. Formen er helt på topp og distansen er midt i blinken. 5 Objectionoverruled innfridde vårt bankerstempel nest sist. Sist var han ute i sterkere konkurranse i V75 på Forus. Den svake tiden som ble prestert må sees i lys av den søkktunge banen den dagen. 10 Exotic Line hadde vi vinnertippet fra et bedre spor. Han skal uansett regnes med sjanse. Formkurven peker rett vei for femåringen. 3 Pols Plåster vant to løp nettopp på Kloster like før jul. Skuffet i årsdebuten i januar og har siden hatt pause. Vi regner med at Petter Glittum har hesten vel forberedt i comebacket. 1 Natural Desire står til for smørløp og må avgjort sees som en outsider i et åpent løp.

Klikk her for å se dagens oddstips

7 Mighty Lady er den beste hesten i V5-3A. Kommer hoppa seg feilfritt rundt svingene skal hun vinne. Dessverre er hun ikke pålitelig. 3 Yvonne W er milevis bedre enn programraden. Hun står fint til og skal strekes direkte om man garderer favoritten. 1 Be My Babyheart er enklere ute enn til vanlig. Kort distanse burde passe henne fortreffelig.

I V5-4A er det enten en eller mange. Feilfritt tror vi 1 Portør Vinnar trekker det lengste strået. Holdt unna fra tet sist og kommer han i den posisjonen er han veldig god til å forsvare seg. AT det igjen handler om stayerdistanse er til den sterke hestens fordel. 5 Storhaug Trolla har forbedret seg radikalt den senere tiden. Ned en klasse nå. Hun er en klar strek ved gardering. Se opp for 4 Thess Mina. Hun vant en lokalkjøring i Drammen lørdag og fungerte fint. Distansen passer. 11 Tor Henry er ute i rette omgivelser. Gjorde et godt løp på Jarlsberg sist og er sikkert ytterligere skjerpet til kveldens oppgave.

Vi velger å gardere den store favoritten 5 Mermaid's Magic. Han fungerer sjelden som best i flere løp på rad. Slo en så god hest som Lilly West sist, men sistnevnte var ikke i slag den dagen. Galoppfaren er alltid tilstede og hingsten har opptrådt variabelt tidligere. 2 Icora Annabelle kan få tet eller siste indre. Har fart for seier og skal strekes. 4 Glide er lettere ute denne gangen. Kan avslutte fort med det rette løpet og blir en stor outsider. 8 Natalma Halbak står vondt til. Dermed kan det bli hardt å gjenta seieren fra sist. 1 Little Jack står gunstig til. Har vunnet fra samme spor på samme arena tidligere.

Se våre V5-forslag her. Ønsker du tips til Dagens Dobbel kan du klikke her.