Utfordrende lunsj på Åby

Flemming Jensen har flere bra sjanser i lunsjen på Åby. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Flemming Jensen har flere bra sjanser i lunsjen på Åby. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Leverte et strålende oppløp sist. Overrasker nå!? Frekkis med et enormt løp etter galopp her nylig. Jaktes hardt! Lunsjsnadder er pågang fra Åby!

Sjekk ut følgende:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Kurt Leirvåg fortsetter å servere meget sterke tips på Leangen. Mandag 30. mars så ble lukene tømt i V5-spillet. Det mellomste forslaget på Nettavisen med en (innl.pris kr 448) betalte ut meget flotte 8 313 kroner. Alle V5-forslag på Eksperten suste inn, og med fire ganger V65 så ble det spilt inn ca 120 000 fra Leirvåg sin lekegrind!

Det ble SVÆRT VRIENT på Sørlandet lørdag. Vi kom ikke helt i mål på V75-tipsene, men spilte likevel inn ca 250 000 kr i V75-spillet. Vårt store V75-system betalte ut litt over 40 000,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På førstkommende lørdag venter det en utrolig spennende jackpotomgang på Klosterskogen, og da med den største V75-jackpotten siden 2010! Hele 7.998.008 ligger ekstra i potten, og skulle du bli alene, ja, da kan du cashe ut hele 22 millioner!

Kurt Leirvåg kommer tilbake med fyldige tips førstkommende fredag. Både Leirvåg og undertegnede kommer til å legge ut lag på Eksperten. Her vil det bli lagt ut i alle prisklasser. Andelslagene finner du ved å klikke her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Åby denne tirsdagen så anbefaler vi en bankerfri variant. Her er dagens objekter:

V4-1 : 2 Filene Va Bene – Når man ranker løp på Åby så er det viktig å ta hensyn til hvordan denne banen er med siste indre osv. Ideen vår kan vinne løpet fra tet, men den kan også vinne det fra siste indre. Den har fått tre løp i kroppen etter pause, og den var meget god i nederlaget sist hvor den gikk sisterunden i dødens. Det gjorde den altså over en 2640m, og dette er en hest som er best på sprint… Har helt perfekte betingelser foran seg nå, og den er helt klart verdt et forsøk. SPILLES!

V4-2 : 1 Yrsa Brick – Kom ut etter pause sist, og den varslet en enorm form direkte. Feiler tidlig, og den taper utrolig mye. Gjør et helt spinnvilt løp etter galoppen, og den kom helt ekstremt sterkt tilbake. Vi har 12,8/1000m på den, og den har full spenst over mål. Ble da kjørt av en kusk som aldri har vunnet løp, og den er kuskeplusset nå. Er kjapp i fra start, og utgangsposisjonen er perfekt. Uten galopp så må dette dreie seg om en topp mulighet. SPILLES!

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V4-3 : 12 U.P.W. Sund – Kommer ut i regi Flemming Jensen, og vi gir den tipsnikken direkte. Har tidligere avslørt BRA kapasitet, og dette er en hest som skal bli utrolig spennende å følge for Flemming. Distansen er intet minus, og på kapasitet er den helt sikkert en av de beste. Prøves direkte, neste gang kan den nemlig være «oppbrukt» som et OK objekt.

V4-4 : 12 Ønas Ida – Åpen finale hvor forhåndsfavoritten er blitt strøket. Ideen som vi går for avsluttet strålende via siste indre sist, og den var ikke tom i mål. Hadde nok uansett godt av den blåseren i kroppen, og den kan ventes forbedret til tirsdagens oppgave. Blir også kuskeplusset med Peter Untersteiner, og løser det seg bare litt på veien så duger den. Kan overraske! Hadde kun 6% av innsatsen på seg når vi la ut denne tipsartikkelen.