Utfordrende og meget spennende fra Momarken

Oscar Ribb tar opp kampen mot dagens tyngste favoritt i V65-5. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Oscar Ribb tar opp kampen mot dagens tyngste favoritt i V65-5. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi spekulerer i mot flere av dagens tyngste favoritter på Momarken denne søndagen, og byr på lekre objekter i mot. Her kan det gå mot store kroner i V65-spillet

Før vi retter fokus mot Momarken så vil vi også nevne det at på Øvrevoll denne søndagen er det duket for Derby, og det er helt fantastiske løp i vente fra landets eneste galoppbane. Våre galoppeksperter byr på fyldige tips til årets største dag når det gjelder galopp, og de tipsene finner du her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Når det gjelder løpene fra Momarken denne søndagen så er de meget åpne/spennende. Flere av favorittene er slik vi ser det i trøbbel, og det ville overraske oss stort om det ikke ender med en STOR V65-utbetaling. Det man også skal være klar over er at omsetningen garantert blir HØY i dagens V65-spill med tanke på at det er FÅ spillmuligheter fra Norge denne søndagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Momarken:

V65: 18:00

V5: 19.00

DD: kl.19.20

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-1 : 1 Valle Jerven – Var i overkant løpssugen etter pause nå sist, og det ble galopp direkte. Tapte ikke så mye på galoppen, men den havnet sist. Leverer et strålende oppløp etter feiltrinnet, og den varslet full form etter den lange pausen. Er normalt sett meget kjapp ut, og utgangsposisjonen er perfekt. Blir den bare ikke fast så snakker vi om en topp mulighet, og er du ekstra frekk så går det å prøve den som en banker.

V65-2 : 12 Emilfaksen – Har sett utrolig bra to ganger på rappen, og det virker til å være MYE å gå på. Den har altså vært helt overlegen, og den virker for tiden til å være betydelig bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Er KVIKK i uttaket, og fra første omvendt så kommer nok Ole Johan Østre til å være på rask vei fremover direkte med Emilfaksen. Har normalt sett en meget bra sjanse påny.

V65-3 : 11 Miss Beach – Her er det MEGET åpent, og dette er et løp som må garderes. Draget vårt blir rett og slett latterlig lite spilt, men her må man være på vakt. Vi snakker her om en hest med bra fart i kroppen sin, og vi likte det vi fikk se av den etter pausen nå sist. Avslutter da skarpt i kulissene, og på klokken vår står det 14,8 s 500m med krefter igjen. Klaffer det bare med de riktige ryggene på veien så kan den felle alt nedover det lange oppløpet på Momarken. Prøves som et sjokk, men her er det altså MEGET jevnt/åpent.

V65-4 : 7 Ve Blesa – Har nå stått en stund hos Åsbjørn Tengsareid, og den fungerer BETYDELIG bedre aksjonsmessig nå enn hva den gjorde i Bergen. Røpet full form sist hvor den ble sittende bom fast med mye krefter igjen. På vår klokke stod det faktisk 26,2 s 500m, og vi likte den skarpt for dagen. Er lynrask ut, og her er nok Kristine Kvasnes på tetjakt. Får hun da kjøre i et «riktig» tempo de første 500-700m, ja, da skal det en GOD hest til for å senke dem. Prøves som en frekkis fra helt perfekte betingelser.

V65-5 : 6 Oscar Ribb – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og spesielt nå sist var den meget god i tøffe omgivelser i Sverige. Leverer en helt strålende sisterunde, og via femtesporet i den siste svingen så fullfører den solid. På klokken vår stod det 12,5 s 1000m. Er lynrask ut, og her blir det nok full gass fra første meter. Er en tøffere hest enn Pippi, og den har sjansen selv om den her skulle havne utvendig leder. OBS!

V65-6 : 12 Alone Man ST – Vi har et VIDÅPENT løp i vente, og her er ikke mange helt sjanseløse. Draget vårt er MYE forbedret, og den har sett utrolig bra ut to ganger på rappen. Avgjorde veldig lett sist, og den har vel knapt nok fungert bedre noen gang. Om den bare får litt flyt i fra en sjansebetont utgangsposisjon nå så dukker den normalt sett helt der fremme påny. Trenger faktisk ikke å bli veldig mye spilt, og det tar vi imot med takk. OBS!