Utfordrende V5-rebus

Kveldens V5B-rebus på Leangen inneholder et montèløp og flere andre utfordrende spilleløp. Vi tror det kan bli gode penger til de som klarer fem rette.

Her finner du Nettavisens tips til V5B på Leangen.

Her kommer Nettavisens DD-tips.

Her finner du komplett løpsprogram.

For første gang har Leangen satt inn et travritt innenfor V5-veddemålet. Det gjør at spillet blir mer utfordrende. I følge våre rapporter kommer forhåndsfavoritten Superquake til å bli strøket i dette løpet, og det gjør det hele enda mer utfordrende.

Forrige uke gikk våre seks V5-spill med et overskudd på over 30.000 kroner.

Ellers står finalene i den tradisjonsrike og prestisjetunge Hesteierkanna på programmet. Vi synes begge disse løpene er åpne. I varmblodsklassen blir Ideo du Cadran favoritt fra 80 meter tillegg. I klassen for de kaldblodige er det Vorset Ivers som blir favoritten. Den seiersvante traveren fungerte imidlertid ikke som best i den siste starten, og det gjør at garderinger kan være lønnsomt.

2 x 3
De to siste avdelingene i B-spillet synes vi ser lettløste ut, og vi tror favorittene gjør opp i disse løpene. Med et par overraskelser innledningsvis kan det allikevel bli pene penger til de som klarer å løse rebusen.

Vi var som vanlig i kontakt med administrasjonen på Leangen på formiddagen, og sportssjef Arngrim Søpstad kunne opplyse at det har kommet endel snø i helgen. Været er nå fint, og temperaturen ligger rundt nullpunktet. Banen skal prepareres, og det blir grusbane, hvor det muligens må benyttes pigger bak for hestene i kveld.

Eksperttips
Våre tre spilleforslag på hhv 72, 288 og 1.296 kroner kan du kjøpe oppe til venstre på siden.

En kort oppsummering av løpene i V5B og DD-løpene kan du se på NRK2 kl. 22.45.