Gå til sidens hovedinnhold

Utfordrende V64-omgang fra Sverige

Bankeren er bare best? Frekke objekter utfordrer overspilte favoritter! Duell i monteløpet? Du tar vel rygg på våre oppdaterte V64-vurderinger torsdag?

En fantastisk TRAV-HELG venter, og det er solide V75-potter å spille inn i både lørdag og søndag. På lørdag er det altså GULLJACKPOT i V75-spillet på Sørlandet, og det betyr ca fire millioner ekstra i sjuerpotten. Om søndagen er det DOBBEL V75-JACKPOT i Boden, og også her ligger det ca fire millioner ekstra i sjuerpotten.

Vi jobber naturligvis på for fullt med disse omgangene, og skal gjøre alt for at nettopp du kommer deg til lukene. Våre tips til Sørlandet (GRATIS) blir lagt ut fredag ettermiddag, mens våre tips til Boden (PLUSS) blir lagt ut søndag ca kl.09.00.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Örebro byr på en veldig jevn/vrien V64-omgang i kveld, og her kan det gå mot flotte kroner i V64-spillet. Vi slet virkelig med å finne en SOLID banker, men etter å ha vært i tenkeboksen en god stund så landet vi på kapable 7 Twice Kronos i finalen. Er veldig grunnkapabel, og med solide rapporter i ryggen tror vi hardt! Ta rygg på følgende:

V64-1 : 11 Payet D.E. – Blir kolossalt hardt betrodd i innledningsløpet, og den har naturligvis en fin sjanse å runde til seier. Vi liker dog lite at den ofte får tunge løp, og sist ble det igjen et beintøft opplegg. Før eller siden tar slike løp ut sin rett, og vi nøyer oss derfor med å sette storfavoritten først på ranken, men avstår altså fra et bankerspill. 7 Jack Zon – Fikk maks etter pause sist, og det var tydelig at den trengte det løpet i kroppen etter oppholdet. Varmet dog opp i en veldig fin stil, og helsemessig er den nok bortimot perfekt. Er ordentlig bra på sitt beste, den står helt riktig inne i dette løpet, og vi plukker den med på alt!

V64-2 : 9 New Dawn – Fungerte ikke i det ene monteløpet vi har sett under den i sal, men er nok i en bedre skikk nå, og det skal bli spennende å se den under sal igjen. Rapportene er veldig fine, og rytteren er knallgod. Plasseres først i et ikke så altfor tøft monteløp. 3 My Open Art – Debuterer under sal, og får opp meget dyktige Sofia Adolfsson. Er en bra hest i grunnlaget, den står perfekt inne i dette løpet, og vi plukker den derfor med på alt.

V64-3 : 3 Timetomakeitrite – Dette er en fin hest som viste helt OK takter i fjor som 3-åring. Kommer nå ut etter at vintertreningen er gjort unna, og den blir dessuten voldsomt kuskeplusset med Oskar J. Andersson. Leverer den bare i nærheten av sitt beste på direkten, ja, da skal den være HET i et billig løp som dette. MÅ MED PÅ ALT! Løpet ellers er jevnt, og en relativt bred gardering kan vise seg å være smart.

V64-4 : 11 Klara Zonett – Møtte betydelig tøffere hester enn dette i fjor, og det skal bli spennende å se den igjen i årsdebuten. Rekker normalt veldig langt mot billige hopper som dette, og det er første gangen ut den skal spilles. Neste gang kan denne være oppbrukt… OBS! 12 Ufos Wilda – Blir trolig et sistevalg, og det er ikke snakk om en hest man får inn på bestilling. Leverte dog en knallbra avslutning i pigg stil sist, og var ikke tom over mål. Leter man først på dypet så er dette en aktuell hest, og spesielt om den leverer som sist.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-5 : 2 Han Herred – Tapte kun knepent sist, og var OK etter paus. Var dog svak før det, og selv om det er snakk om feltes beste hest så kan ikke vi gjøre annet enn å spekulere her. 9 Highspirit – Holder toppform, den står nydelig til for å smyge med, og blir det bare litt tempo her så må denne være svært aktuell. SKAL MED PÅ ALT!

V64-6 : 7 Twice Kronos – Er VELDIG bra, og det blir altså vår hovedbanker i en åpen omgang. Kommer ut etter en lengre pause, men det er bunnsolide rapporter på den, og Petter Lundberg har soleklare ambisjoner. Er veldig kjapp fra start, og innvendig ser vi ikke helt hvem som ønsker å svare/eller eventuelt greier å svare. Kan fort kjøre seg tidlig til tet om Petter ønsker det, og det er NÅ denne skal spilles. Var nemlig kun en knapp favoritt når vi la ut dette tipset…