PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Åby er sist ut denne torsdagen, og her venter en åpen V64-omgang. Flere av løpene er veldig jevne, og vi har jobbet frem flere tenkbare skrell-objekter. Bankeren sparte vi til finalen, og her må vi bare tro mye på 4 Zaffiro Jet som har helt riktige betingelser foran seg. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 2 Hawker Typoon – Rader ikke akkurat opp, men den har gjort gode løp mot bedre hester enn dette, og kan nesten ikke få en bedre oppgave enn hva som venter i kveld. Sporet passer perfekt, distansen er kun et pluss, og er formen på plass etter en liten pause, ja, da blir vi overrasket om den ikke dukker opp på foto. SPILLES!

V64-2 : 10 Zigge R.P. – Her blir 3 Jikininki veldig hardt betrodd, og den kunne stått med to strake hadde den ikke feilet fra seg seieren nest sist. Vi har dog ikke blitt imponert av den, og den er etter vår mening overspilt. Ideen var et dønn sistevalg når vi la ut våre tips, og den hadde 0,5% av innsatsene på seg. Det mener vi er feil, og den MÅ passes. Gikk helt strålende etter en tidlig galopp sist, og vi likte den skarpt. Kom voldsomt tilbake, og på klokken stod det 15,6/1900m med krefter igjen. Står ikke tilbake for noen av disse, og den kan storskrelle med flyt på veien. OBS!

V64-3 : 6 Vanity Flair – Avviste en såpass god hest som Judge D. sist, og på klokken stod det 12,1 s 1000m. Blir veldig hardt betrodd nå, den kan vinne igjen, men det er gode hester i mot, og vi garderer. 4 Hound Dog E.P. – Rykket man skoene på sist, og det gikk ikke. I Kriteriet gangen før viste den 13,1/1900m etter galopp, og den kom da strålende tilbake etter feiltrinnet. I kveld går man tilbake til den gamle balansen, og feilfritt er den god nok til å skrelle.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 2 Fauntleroy – Har fått noen nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og de skal kun har gjort godt. Gikk fullt godkjent i kulissene uten at den ble presset sist. I kveld kan det bli tet/rygg leder, den får på seg en BIKE som den gjør sine beste løp i, og dette ser svært spennende ut på forhånd. Skreller?

V64-5 : 4 Hurricane Gilbert – Holder toppform, og kan vinne dette fra tet/rygg leder. Avsluttet sterkt sist, og på klokken stod det 09,8 s 800m. Har kun gjort gode løp på slutten, den har HØY toppfart i kroppen sin, og følger bilen fra start. Kan ikke få en bedre oppgave enn dette, og vi tror på en meget god sjanse.

V64-6 : 4 Zaffiro Jet – Blir kveldens BANKER i det som er en vrien V64-omgang. Var kanskje ikke helt på topp sist, men gjorde uansett et bra løp fra tet, og tapte kun for svært kapable Charliebrown Effe. Gangen før var den bunnsolid på Bjerke, mens den spurtet inn til seier på en god tid tredje sist. Er brennkvikk fra start, og selv om den ikke skulle nå teten så må den ha en stor sjanse å få rygg leder. Kan vinne dette fra både tet/rygg leder, og den skal ha en solid sjanse mot helt riktig motstand.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»