Utfordrende V64-omgang

Jorma Kontio kjører to av dagens tyngste favoritter på Örebro.
Jorma Kontio kjører to av dagens tyngste favoritter på Örebro.

Det var ikke noe lett å finne en banker på Örebro denne torsdagen. Flere av løpene er dessuten svært åpne. Vi byr på lekre objekter, og jakter storcashen!

Oppdatert torsdag ettermiddag. Samlebongfest på Bjerke 12. februar! Her satt alle våre V5-forslag, og vi spilte inn 68 400 på Eksperten. Vår lille-bong på Nettavisen med en innleveringspris på 96 betalte ut 1 520,-.

De gode objektene treffer i Sverige, og på Romme onsdag så lovet vi våre kunder en LURING fra Jorma Kontio. Den innfridde også til fulle. 12 Bilbo B.S. (3. valg) slo nemlig til som dagens beste objekt. På Örebro torsdag så venter en VRIEN V64-omgang, og vi tror på fine kroner for dem som kommer til lukene. 1 Dream Out Loud (V64-3) er for oss dagens banker, og dette er en hest som har sett veldig bra ut de siste gangene. Mer om bankeren, og dagens øvrige objekter finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75 er et spill som vi i Nettavisen liker skarpt. Det er dog et "brutalt" spill, og det er kort vei fra å være HELT til å bli sittende igjen som KLOVN. I helgen så ble det ingen fullklaff på våre forslag, men vi har tømt lukene i V75-spillet før i år. På Leangen 24. januar så spilte vi nemlig inn formidable 1,2 millioner! Dagen etter på Solvalla så spilte vi inn nye 200 000 i vårt store favoritt spill.

Fra Jarlsberg lørdag er vi sulten på mer! Her venter det hele 13 millioner til en alenevinner, og du kan allerede i dag kjøpe deg et V75-lodd som kan gjøre deg til mangemillionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Örebro:

V64:19.08

DD:20.36

Løp ellers denne torsdagen: V4 på Gävle med start kl.12.20. V5 på Bjerke med start kl.13.37. V65 på Bergen med start kl.18.30. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til V64-omgangen på Örebro:

V64-1 : 5 Drive Launcher – Er en 4-åring under en rivende utvikling, og den er VELDIG spennende her. Nå sist på Solvalla så viser den 14,6 s 700m, og den blir sittende bom fast over mål med alle kreftene i behold. Den så rett og slett knallbra ut for dagen! Kommer her ut i et felt uten de helt store stjernene, og har bare kusken en av sine bedre dager i vognen så duger den. STOR OBS HEST!

V64-2 : 9 Geisha – Har fått seg noen løp i kroppen etter pause nå, og her er det storform pågang. Nå sist så ble den sittende bom fast over mål, og det var MYE krefter igjen på tanken. Inntrykket var veldig bra! Kommer her ut i et dårlig løp som holder svak klasse, og den burde dukke opp i den fremre treffen. SPILLES, men garder løpet, her er det nemlig svært jevnt.

V64-3 : 1 Dream Out Loud – Har funnet storformen, og den har vært strålende de siste to gangene. Var tapper i nederlaget på en god tid nest sist, mens den vant svært enkelt nå sist. Kan åpne litt over middels, og vi har et håp om at Jennifer Tillman greier å forsvare sitt innerspor. Da burde mye være gjort, og dette er en favoritt som vi tror MYE på.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-4 : 13 Peter’s Lucky Day – Avgjorde knepent, men sikkert etter pause nå sist, og den var OK. Tredje sist er den ute i Diamantstoet, og den sitter bom fast mot en helt annen verden av hester kontra det som den møter nå. Trenger selvfølgelig litt flyt på veien fra sitt tillegg, men i slike omgivelser så må den bare prøves. Tar garantert opp kampen mot favoritten om den viser noe i nærheten av det som den er god for!

V64-5 : 8 Princess Wine – Har sett strålende ut de siste gangene, og det at den ikke vinner sist er ikke hesten sin feil, men en vel optimistisk kusk sin feil. Sporet denne torsdagen ødelegger selvfølgelig en hel del, men skulle den bare komme seg ned, og få et fint par, ja, da er den aktuell. Er svært giftig på speed, og ikke mange greier å stå imot spurtegenskapene til denne. SKAL IKKE UNDERVURDERES.

V64-6 :9 Zic Zac Life – Så ENORM ut etter en lengre pause sist, og den havnet rett i vår neste gang ut bok. Avslutter i det nevnte løpet sist som en vind langt ute i banen, og den hadde vunnet det løpet med en noe mer offensiv styring. På klokken står det 11,8 s 500m, og vi gav den to pluss i kanten. Her står den nydelig til for å smyge med, og med en blåser i kroppen så kan det være duket! 2 Freia Bar – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og nå sist så kom den til mål som helpigg og den så VELDIG BRA ut for dagen! Har her en riktig oppgave foran seg, og den kan muligens skrelle om den fortsetter der den slapp sist. OBS!