Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Romme: Topplunsj med flere godbiter på menyen
V64 Jägersro: Kolgjini har bankeren i spennende V64-omgang
Oddstips 1: Ingen walkover for Norge mot Portugal
Oddstips 2: Tottenham snubler seg videre i FA-cupen
Tippetips: Midtukekupong med FA-cup
Spillsenteret: Håndball-EM, fotball og hockey - sjekk tirsdagens oddstips

Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.10 978 på Klosterskogen 12. januar!
Det ble ikke helt lettløst på Klosterskogen denne søndagen, og det ble bra med kroner i både V65 og V5-spillet. I V5-spillet så suste undertegnedes bong på Kr.960 inn, og den betalte ut fantastisk flotte Kr.10 978,-.! Findal Faxen (1,6%) var med på seks hester, og den la grunnlaget for en såpass høy utbetaling.

Lerum med SUPERTIPS i lunsjen på V4 - 9-valg servert som tipsener!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke lunsjtips på Bergsåker 8. januar, og omtrent alt av bonger satt som de skulle. Nettavisens forslag på Kr.480 betalte ut Kr.4 934, og på Eksperten suste samtlige bonger inn. Den dyreste bongen der var Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Supersjokket Paulas Prins (9-valg) lurte mange spillere i denne runden, men den var altså vår TIPSENER! Bourne Dominion (2-valg) senket dagens tyngste, men også dette var vår tipsener.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Forus er nok den lokalbanen i Norge med de beste menyene, og i kveld er det virkelig utfordrende å være spiller på denne banen. Dagens beste banker kommer ut i V65-4, og nå tror vi endelig at det er duket for 9 Anders U.S. som gradvis har forbedret seg i regi Pål Buer. Ellers er flere av løpene veldig åpne, og vi anbefaler deg å ta rygg på følgende:

V65-1 : 1 Biwa – Helskummelt monteløp hvor det kan være smart å gardere bredt. Vår ide er ikke så verst på sitt beste, den står veldig riktig inne i dette løpet, og debuterer under sal. Er kjapp fra start, og best når den er med der foran. Harald Inge Hagen har fått frem OK montehester før, og det skal bli spennende å se denne i debuten under sal. Blir neppe mye spilt, men i dette svært jevne løpet gjør den seg ikke bort om den liker seg under sal. OBS!

V65-2 : 2 Ciku Brogård – Var hakk i hel på Shankly Lane med krefter igjen sist, og den har naturligvis en bra sjanse i et billig løp som dette. Vær dog OBS på at kusken debuterer i banen, og hesten har dessuten vært halt siden sitt siste løp. Motivert favoritt med tanke på løpet sist, men det er ikke snakk om noen alenestrek. 10 Maksi Muscles – Var forbedret etter pause sist, og gjør seg ikke bort her om kusken får til styringen.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 4 Pøylefanten – Står med en råtten rad, men ikke la deg lure av den. Har nemlig hatt en del uttur, og dessuten slitt med tennene sine. Nå går rapportene i dur, og den har OVERKAPASITET i forhold til det grunnlaget den har på konto. Fra tredje omvendt kommer den seg normalt flott avgårde, og den går en 27-tid i «blinde». Taper ikke dette om den bare ikke finner på noe tull igjen. MÅ BARE PRØVES!

V65-4 : 9 Anders U.S. – Blir vårt halmstrå i en svært utfordrende V65-omgang. Den gikk 11,7 s 300m nest sist, og fulgte opp sist med å spurte ordentlig bra. Denne begynner Pål Buer å finne ut av, og i et billig løp som dette skal sjansene være STORE! Skal ha trent veldig bra i pausen, og Pål Buer er optimistisk før denne oppgaven. Nå kommer den første seieren for Pål Buer? VI TROR DET!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 6 Jelina – Småskummelt løp hvor vi har en feeling for en hest som neppe blir veldig mye spilt. Jelina likte vi etter pause sist, og den kom til mål med krefter igjen. Har en helt riktig oppgave foran seg nå, og i slike omgivelser som dette er normalt Jelina HET! Var faktisk kun et 8-valg når vi la ut tipset, og da hadde den 4,1% av innsatsene på seg. Takk sier vi til slikt!

V65-6 : 9 B.B. Terje T. – Har fått to løp i kroppen etter pause, og er betydelig bedre enn raden sin. Treningsrapportene er dessuten fine, og på ren kapasitet duger naturligvis vår tipsener svært godt i et løp som dette. Settes først, men løpet ellers garderes bredt da det fakta er veldig jevnt.