Gå til sidens hovedinnhold

Utfordrende V75-omgang dagen før dagen

Superformen holder seg, og vi har nå passert 2,4 millioner innspilt siden 5.Des. Fra Gävle så venter det 23 millioner til en alenevinner! Ny opptur i vente!?

Sportspills meny lille julaften:
V76 Momarken: Westergaard fikser julecashen
V5 Momarken: Mer delikatesser fra Lerum
V4 Halmstad: Lunsj med Stefan
Oddstips:Zucca jager sjuende strake
Premiere League: Jula er høytid

Nettavisen eventyrlige tipsform sitter fortsatt i. Lørdag ble de klaff for hele 22 andelslag under V75-løpene på Bjerke (ca 14 000 kroner tilbake på hvert) og over 300 000 kroner innspilt. Totalt har Nettavisen nå rundet 2,4 millioner i gevinster siden 5. desember.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Her er ellers noen av høydepunktene den siste mnd:1) Over 800 000 innspilt på Drammen i V75 6.Desember. 2) Over 250 000 innspilt i V65 på Leangen 8.Desember. 3) Over 160 000 innspilt i V65/V5 på Momarken 9.Desember. 4) Over 350 000 innspilt i V65 på Momarken 16.Desember. I tillegg så har vi truffet litt her, og der både i Norge + Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Vi har nå startet en SVÆRT HEKTISK UKE, og her er de viktigste høydepunktene:

- Tirsdag (lille juleaften) er det V76 på Bjerke. 1.023.619 i bonus til alenebong med 7 riktige.

-Tirsdag (lille juleaften) er det ekstra V75 på Gävle. En norsk alenebong vil være verdt 23 millioner.

-Fredag (2.juledag) er det V75 på Solvalla. En norsk alenebong vil være verdt 29 millioner

- Lørdag (3.juledag) er det V75 på Momarken. 13 millioner til alenebong!

- Lørdag (3.juledag) er det Jackpot i V65 på Bergen Travpark. 390.615 kroner ekstra i sekserpotten!

-Søndag (4.juledag) er det ekstra V75 på Ørebro. En norsk alenebong vil være verdt 22 millioner.

Innleveringsfrister Gävle:

V75: 19.30

DD: 21.20

Løp ellers denne tirsdagen : Lunsj fra Halmstad: Kl.12.20. Lunsj fra Momarken: Kl.13.37. V76 fra Bjerke: Kl.19.00.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Vi har en SVÆRT utfordrende V75-omgang fra Gävle denne tirsdagen, og flere av løpene er VIDÅPNE! Dette var rett og slett en meny som krevde mye jobb, og selv om vi byr på to bankere så kan dette gi penger i bøtter og spann! 2 Bellfaks (V75-5) er dagens sikreste banker, og den kan vi bare ikke spekulere i mot. 4 Quick On The Draw (V75-4) blir vår andre banker, og den vinner om den oppfører seg. Sjekk ellers ut følgende:

V75-1 : 2 Mystery Love – Velger Robert Bergh tet med Lingbo Helen, ja, da kan dette bli aldeles sydd opp for SUPERSPEEDIGE Mysterly Love. Kom nå sist ut etter pause, og måten som den skyllet rundt feltet på, ja, den var veldig imponerende. Vi hadde 07,5/400m på klokken. Fikk naturligvis litt melkesyre på oppløpet, men den gjør uansett en veldig bra innsats. Fjerde sist var den slått med tre tideler av Shadow Woodland, men da stod den dumt til, og samtidig så ble det ikke fart på forestillingen. SPILLES FRA INTERESSANTE BETINGELSER! 8 Shadow Woodland – Kan bli sluppet til tet, og skjer det, ja, da er dette løpet over. Fikk bløffe hjem løpet sist + tredje sist, men dette er en veldig reell modell som er bra for klassen. Var tapper i nederlaget nest sist, og den er en motivert strek. 9 Paparazzi M. – Er en tøffing, og den var OK sist selv om den måtte gi seg litt tilslutt. I klass.1 finalen gangen før så spurter den fint etter sene luker, og den ser bra ut i målgangen på en kruttsterk tid i tøffe omgivelser. Kommer nå ut etter en liten pause, og det er fine rapporter på den. Kan få løpet, og den er selvskreven på bongen. 3 Lingbo Helen – Etter at den klappet sammen nest sist så var vi spent på den sist. Var knallgod direkte, og den bare bombet rundt feltet på et imponerende sett. Selv om det var billig imot så var det en bra prestasjon. Vi har 12,8 s 1000m på klokken med krefter igjen. Er perfekt matchet mot denne oppgaven, og det er tydelig at Robert Bergh har siktet mot dette løpet. Kan lede hele veien om Robert Bergh ønsker å prøve den i tet igjen. Disse fire høyer seg klart over den andre i en interessant innledning.

V75-2 : 12 Unique Gowan – Dette er et VIDÅPENT hoppeløp, og ikke mange er sjanseløse. Draget vårt er KRAFTIG kuskeplusset med Ørjan Kihlstrøm denne tirsdagen, og når hesten også kommer ut i sin beste skikk, ja, da må i hvertfall vi varsle. Kom ut etter sykdom sist, og gikk i tredjespor uten rygg siste 1200m. Viser 14,4 s 900m, og den var meget tapper. Gangen før så var den totalt overlegen etter en sisterunde i 13 fart. Dog i billige omgivelser. Tåler å bli brukt underveis, og med Ørjan opp er den spillbar. OBS! 7 Feu De Celeste – Kom ut etter en liten pause sist, og den leverte et bra løp etter å ha bli brukt en god del underveis. Nå er hun veldig pågang i jobbene, og den kan løse KJAPT om kusken prikker starten. Kan supersjokke på en maks dag. 8 Kicki The Dancer – Er under en klar utvikling, og den var god til lett seier sist. På Solvalla nest sist så ble den sittende bom fast med rubbet igjen. Er garantert en av de beste på kapasitet, og den skal med på alle seriøse bonger. Ellers vrimler det av aktuelle kandidater i dette løpet, og her er det bare å gardere så langt som økonomien rekker.

V75-3 : 10 Highspeed Call – Har vært ute i tøffe selskap, og den har fått elendig betalt på bra form. Nå sist så blir den sittende fast i kulissene, og vi har da 10,9 s 1000m / 08,1 s 500m med krefter igjen. Nest sist så blir den også sittende fast med krefter igjen. Utgangsposisjonen nå er ikke den beste, men på kapasitet/form duger denne alle dager i uken mot tirsdagens gjeng. SPILLES! 4 Deal Or No Deal – Har møtt vel så gode hester som dette før, og den gjør her en spennende start etter pause. Reijo er opp på sin springer i jobbene, og forventer en bra prestasjon direkte etter litt sykdom. Det opplagte motbudet. 2 Diamond Duo – Måtte kun se seg knepent slått av en heroisk Bar Plombier nå sist. Innsatsen var meget sterk. Er kjapp i vei, men den kan også feile om man ladder for hardt med den. Har et helt perfekt løp foran seg her, og den skal regnes som en aldri så liten outsider. 9 Rafael Blågul – Ble sittende bom fast i comebacket nest sist, mens den skuffet oss sist. På sitt beste, og tilbake til normale takter så er denne god nok til å skrelle.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V75-4 : Quick On The Draw – Er spesiell, og ofte så går den veldig skjevt med hodet sitt. Nå har man justert utstyret, og fra trenerhold så tror man på en feilfri opptreden. Kan komme seg tidlig foran her, og da er dette løpet kjørt. 9 Casper Downhill – Var tapper i nederlaget sist, og dette er en hest som stortsett yter sitt beste hver gang. Gangen før så vant den sikkert fra tet etter tøff kjøring. Står i en OK rygg fra start, og den kommer til å sitte i en bra posisjon etter 300-400m. Her lukter det dessuten tempo, og da er det ikke helt feil å komme bakfra med sparte krefter. Motbudet! 4 10 Adamo – Sjokkvant nest sist, og den var bra da. Nå sist så feilet den i kjøring om spissen. Er ikke helt ueffen om den kommer fint gjennom på startsiden, og da er den aktuell mot en ikke akkurat veldig tøff gjeng. Løpet ellers holder ikke noen stor klasse, og vi får ikke direkte sjokk om det kommer en smell her.

V75-5 : 2 Bellfaks – Har imponert oss noen ganger i Norge, og nå har den også fulgt opp i Sverige med noen ekstremt bra prestasjoner. Vi vil gjerne si at dette er en traver som man ikke skal se for nøye på i varmingen da han sjeldent varmer veldig fint. I løpene derimot er han knallgod, og dessuten er han under en rivende utvikling. Nå sist så sprenger han igjen feltet, og kom til mål med krefter igjen. Kan trolig langt ned mot 24,0 på distansen, og det kan ingen i dette feltet straffe. Vi tror på tidlig tet, og da skal dette løpet være over. Taper ikke i en «normal utgave», og for oss er dette dagens klinke banker i en ellers spennende V75-omgang.

V75-6 : 4 M.T. Jest – Kom ut i Robert Bergh regi sist, og vi likte det vi fikk se direkte. Ble altså sittende fast, og her var det mye krefter igjen på tanken. Er bra for klassen, og den burde hatt mer penger på konto. Nå har den uansett fått seg en blåser i kroppen etter et lengre avbrekk, og her har den interessante betingelser foran seg. Står ikke tilbake for denne gjengen på ditt beste, og skulle man bare få flyt så kan det være duket for en storløpsseier. Ønas Jocke – Måtte dele seieren sist etter at den trakk med seg New Generation i angrep. Gangen før så var den overlegen. Virker å utvikle seg strålende på slutten av sesongen, og legg merke til at den i tillegg denne tirsdagen er kraftig kuskeplusset med Erik Adielsson. Må selvfølgelig ha tempo-hjelp fra dette sporet, men får den først det så har den form å skrelle. 8 Gross Weight – Er en av de bedre i årgangen, og selv om den ikke var på topp sist så skal den ikke dømmes bort i riktige omgivelser. 6 Origo Tilly, 3 Bullyoung, 1 Zenit Brick, 11 New Generation samt 9 Bison Spiro er andre aktuelle som kan vinne dette fine 3-års løpet.

V75-7 : 4 Nexus Tilly – Er under en klar utvikling, og den så enormt bra ut sist. Vinner lekende lett, og måten som den gjorde det på imponerte oss veldig. Gangen før så blir det feil på Solvalla, men den avslutter uansett radig nedover oppløpet i 10 fart. Jorma opp nå er spennende, og fortsetter den sin fine fremgang så er den SPILLBAR nå. 12 Caddie Hit – Bombet inn til en lekende lett seier nest sist, og den så helt rå ut for dagen da. Nå sist så ble den kjørt ned i kjelleren, men den gjør uansett et solid løp. Har ikke det løpet kostet mer enn det smakte så er den aktuell. 5 Lumberjack Joe – Blir veldig lite spilt i finalen, men dette er en hest som Bjørn Goop likte svært godt tredje sist. Da er den også meget tapper på en god tid. Så vant den lett nest sist, mens den blir tatt ned på streken sist. Nå er den kuskeplusset igjen, og skulle den komme seg foran så MÅ den være spennende! Se opp! 8 Arrivederci – Ble sittende bom fast i det lengste sist, og den passerte mål som helpigg. Er bedre enn rad, og den kan skrelle med flyt. Legg også merke til at den nå er kuskeplusset med Robert Bergh.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.

HTML EMBED