V4-omgang med frekke objekter

Örjan Kihlström kjører dagens tyngste V4-favoritt.
Örjan Kihlström kjører dagens tyngste V4-favoritt. Foto: hesteguiden.com

Bedre enn raden! Tar opp kampen mot dagens tyngste! Sjokk med stor fart i kroppen sin! Lunsjen på Romme liker vi, og her skal vi forsyne oss!

Sportspills meny:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Påskens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Tippeligaen: Her er Nettavisens tips
Obosligaen:
Les Nettavisens gjennomgang

Under Klosterskogens gedigne jackpotomgang på lørdag så spilte vi inn ca 250 000 på våre forslag. Fem av andelslagene inneholdt syv riktige, og den mellomste bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480, ja, den betalte ut fine Kr.1 032,-.

På Romme denne søndagen venter en GEDIGEN V75-JACKPOTOMGANG med hele 13,6 millioner ekstra. Våre tips finner du her. Vær OBS på at løpene starter kl.14.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder V4-omgangen på Romme så ser det interessant ut på forhånd, og vi prøver å jobbe bort flere av favorittene. Her er våre objekter:

V4-1 : 4 Almar – Spørsmålet er om man kan stole på denne? Den så nemlig ikke som best ut nest sist når den tok en turbetont seier. Gikk riktignok med sko da, og det er intet pluss. Nå sist så var den veldig rullete, og galoppen kom i den første svingen. Vinner alle veier på den formen den viste i fjor, men vi kan ikke banke etter å ha sett den i årets første to starter. 10 Latest News – Er 20m tøffere ute enn normalt, men i et lite felt så trenger ikke det å bety veldig mye. På ren kapasitet er den nest best, og skulle Almar ikke være på topp, ja, da er Latest News meget aktuell. Rakk frem sist i et løp hvor det var et høyt oppdrevet tempo på. Disse to høyer seg litt over de andre. Bak der så rankes pausehesten 1 Ajax Ibra samt 5 Ukino Du Vivier.

V4-2 : 1 Green Bax – Her kommer dagens lås for oss. Favoritten er motivert, og det hadde vært en banker om den ikke hadde trukket dette sporet. Var nemlig helt sjanseløs på å forsvare samme spor sist, og selv om det løste seg da, så var det i et felt med få hester. Vinner normalt sett dette om den ikke blir fast. 14 Mr Miles – Er dog litt spennende. Feilet seg vekk sist, men før det så har den varslet form. Den så nemlig lysende ut med mye krefter igjen tredjesist. Følger opp nest sist med å fullføre fint i tøffe omgivelser. Nå møter den helt riktig motstand, og vi dobler derfor opp bongen med en hest som er klart bedre enn rad!

Sjekk ut følgende:
Nyhet!Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

V4-3 : 4 Örbäckens Marion – Småskummelt løp med hopper. Ideen vår kommer ut etter at vintertreningen er gjort unna, og den har et veldig riktig løp foran seg her. Avslørte kapasitet ved flere anledninger i fjor, og skulle den komme seg foran her, ja, da leder den garantert lenge. Prøves som et mulig sjokk i omgangen. Hadde kun 4% på seg søndag når vi la ut denne artikkelen. 9 Evening Prayer – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og den gikk en sterk sisterunde på Solvalla sist. Vi hadde 11,8 s 500m, og den var ikke tom på det. Kan få løpet nå, og den er spillbar. 2 My Sign Brizard – Var ute mot årgangens beste i fjor, og den skal bli spennende å følge i årsdebuten. Trenger nok løp i kroppen før storformen er der, men fra dette sporet, og mot en slik motstand så skal den uansett tidlig på.

V4-4 : 2 Fjäll Humlan – Et spennende kaldblodsløp avrunder lunsjen, og vi prøver oss med en mulig skrell. Fjäll Humlan har nå fått seg fire løp i kroppen etter pause, og den er i en meget bra form. Nå sist så sitter den i dårlige rygger ned mot siste sving, og den er helpigg når den feiler ca 300m fra mål. Kommer strålende tilbake nedover oppløpet, og den så bra ut for dagen. Har en passende oppgave foran seg her, og den må tas på alvor!