V4-omgang med potensial

Robert Bergh har flere fine sjanser fra Bergsåker denne onsdagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Robert Bergh har flere fine sjanser fra Bergsåker denne onsdagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Nettavisen har spilt inn over 1,5 millioner de siste dagene, og vi holder storform i tipsredaksjonen. Nå byr vi på nye godbiter til lunsj fra Bergsåker!

Med banker på 2. valget Tender Love i V75-6 mot dagens tyngste favoritt og en ellers strålende rangering, så ble det en festlørdag for Nettavisen og Kurt Leirvågs V75-tips fra Leangen. Hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med 7-riktige og hadde en snittutbetaling på 26 000 kroner. I tillegg ble det selvsagt også klaff for det største V75-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 1440).

Totalt ble det drøye 1,2 millioner kroner innspilt på Leangen lørdag og spesielt gledelig var det at mange av andelslagene som gikk inn var solgt i fem andeler a kr 200. Andelshaverne som hadde kjøpt en slik andel, kunne kvittere ut 5000 kroner på sin investerte 200-lapp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Solvalla søndag, så fulgte vi opp lørdagen på en bra måte. 28 andelslag på Eksperten gikk inn med 7 rette, og totalt sett så spilte vi inn nye 190 000 til våre kunder. Leif (2.valg) + Candor Hall (4.valg) var to godbiter som stod først på våre bonger.

Sammen med solide gevinster også fredag fra Biri/Gävle, har Nettavisen rundet godt over 1,5 millioner kroner innspilt siden fredag.

I lunsjen fra Boden tirsdag så serverte vi Katla Kiro som en skikkelig godbit mot dagens tyngste favoritt. Nettavisen sitt lille forslag på 180 betalte ut 599. Fra Forus om kvelden så ble det tre femmere på vårt mellomste V65-forslag på Nettavisen. De som satset 480 kunne kvittere ut fine 2 493,-. På Eksperten så gikk V5-systemet inn med hele 20 308 (6 andeler a' 330). Her satt vi igjen med ni hester i finalen, og da er jo det litt bittert å få favoritten... Fra Bergsåker denne onsdagen så har vi en V4-omgang med et bra potensiale, og vi prøver å komme oss gjennom uten banker. Objektene våre finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bergsåker:

V4: 12.20

DD: 12.37

Løp ellers denne onsdagen: V76 på Bjerke med start kl.19.00.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Våre objekter til Bergsåker er som følger:

V4-1 : 4 Madonnas Memory – Vi prøver oss med et frekt drag i et småskummelt løp. Når det gjelder Madonnas Memory så er jo dette en ung hest, og den er dessuten under en klar utvikling. Nå sist så ble den sittende bom fast som helpigg, og den hadde vunnet det løpet med luker. Inntrykket var meget bra! Kommer den seg bare greit avgårde fra start her, ja, da burde den være med helt der foran. OBS!

V4-2 : 6 Karlängs Lill – Er denne onsdagen 40m billigere ute kontra hester som Solbacka Pilen/Talls Odin, og da sier det seg selv hvem vi skal spille på. Karlängs Lill har altså et skreddersydd løp foran seg her, og den viste også form nå sist. Kan kanskje bli sluppet til tet her, og da burde dette løpet være kjørt. Fin mulighet, og vårt førstevalg.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 1 Demo – Her setter vi på ALT AV VARSEL-LAMPER! Demo er nemlig en hest som er milevis bedre enn raden, og den skal passes i fra helt perfekte betingelser. Nest sist så blir den tatt fullstendig vekk. Kommer meget sterkt tilbake i kulissene, og den røpet full form. Nå sist så bommer kusken starten litt, og man får ingen god start. Avslutter kruttsterkt ute ved «pølsekiosken» på oppløpet, og du verden hvor bra den var. Er kjapp i fra start, og dette ser spennende ut. OBS!

V4-4 : 4 Damu Cherry – Er en av formbombene i feltet, og det er også en hoppe som virker å utvikle seg utrolig fint. Gikk klart positivt i kulissene på en oppjaget sprint sist, mens den var knallgod nest sist når den bare dro ifra tilslutt med krefter igjen. Distansen nå er et pluss, og skulle det ikke bli helt feil på veien så burde den dukke opp på foto. OBS!