70-åring som duger


Jan Norberg (her med Tres Ide fra et løp på Bjerke for noen år siden). Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Jan Norberg (her med Tres Ide fra et løp på Bjerke for noen år siden). Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

70 år gamle Jan Norberg vinner løp aom aldri før. Torsdag sitter han opp bak tre gode vinnersjanser i V4-løpene fra Umeå.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V5 Bjerke: Nå må det være dags for Brenden
V65 Bergen: To bankere i åpen omgang
Oddstips 1: Leeds-oppturen får en brå slutt
Skiskyting: Tarjei i hysterisk form
Oddstips 2: - Mourinho varer ikke en måned til

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av den svenske travredaksjonen Snoken.

På vei inn i en ny superhelg, som blant annet byr på divisjonsfinaler og dobbel sjuerpott på Bjerke i V75-spillet lørdag, er det nok å henge fingrene i denne torsdagen. Lunsj-V4 fra Umeå og lunsj-V5 fra Bjerke står på menyen på ettermiddagen. Til kvelden er det duket for ny jackpotomgang i V64-spillet, når drøye 1,1 mill SEK ligger ekstra i sekserpotten på Åby. Her hjemme er det Bergen travpark som er vertskap for V65-løpene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens faste tipsekspert for travløp i Sverige, Rolf Lerum, har tatt seg en liten velfortjent førjulsferie. I hans fravær har vi hentet inn meget kompetent eksperthjelp fra Sverige. Fra torsdag 17. desember til og med mandag 21. desember,  er det Snoken som kommer til å stå for tipsene til de svenske banene. Snoken er et produkt og merkenavn som har vært på det svenske markedet siden 1993.

Bak navnet står en av Sveriges fremste redaksjoner innen travsporten. Redaksjonen har eksperter bosatt over hele landet, og hver tipsleverandør har sin region og sine lokalbaner som spesialfelt.Snoken dekker hele Sverige – fra Jägersro i sør til Boden i nord. Ekspertene er meget godt pålest, ser timevis med løpsarkiv hver uke, ringer de aktive og er på plass live når løpene går. Kontaktnettet i Sverige er unikt.

Vurderinger til V4-løpene i Umeå av Snoken:
Overspilt storfavoritt
I V4-2/DD-1 blir den tidligere Stig H. Johansson-trente 4 Corky dunderfavoritt sammen med Ørjan Kihlström (som er på en meget sjelden lunsjvisitt i Umeå i dag). Hesten som har tjent over seks millioner kroner gjør comeback i ny regi i dag, men har ikke travet voltestart før og har ikke gått med brodde før.

Tet og slutt?
Det betyr at vi lanserer 2 Manstone's Classic og Jan Norberg som vår meget spennende ide i V4-2/DD-1. Rutinerte Norberg har "spetsläge" i dag og da må denne være hyperinteressant. Vi spiller 2 Manstone's Classic og 4 Corky som lås i V4-spillet, men lanserer 2 Manstone's Classic som en helfrekk DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Norberg også i V4-1
Ulf Ohlsson kjemper en tøff kamp mot Björn Goop i kampen om det svenske kuskechampionatet, men han klarer neppe å slå Goop. Ohlsson har flere fine sjanser i Umeå torsdag, deriblant favoritten 7 Demo i V4-1. Men også i dette løpet setter vi Jan Norberg først på rangeringen, med tetkandidaten 6 Stepping Gigolo som er bra fra start. Blir andrevalget i løpet.

Norberg også til slutt
Vi lanserer Jan Norberg i tre av fire V4-løpene i dag. I V4-4 sitter han opp bak favoritten og hjemmehesten 2 H.E.C. Theofaks. Riktig distanse og bra startsport i dag borger for en ny bra vinnersjanse for formhesten.