Adielsson fikser lunsjen

Erik Adielsson er svært aktuell i dagens lunsj på Bergsåker. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Erik Adielsson er svært aktuell i dagens lunsj på Bergsåker. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi spiller uten banker! Solid sjanse for vår frekkis i finalen! Draget i kaldblodsløpet så ut som en udetonert bombe sist! Ny lunsjopptur i vente!?

Sportspills meny:
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Samtlige V4-bonger satt på Vermo søndag 17. mai. Vitter er Finland sin nye kaldblodsstjerne, og den kunne ikke vi gardere. Bomben Ghost Boy (9. valg) var med på alt. Totalt sett så spilte vi inn knappe 30 000 i V4-spillet fra hovedbanen i Finland.

Vi fulgte opp mandag 18. mai med å få inn alle V4-bongene på Skellefteå. Her betalte vår lille bong på Kr.224 ut Kr.1 097,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en fantastisk helg i vente denne uken, og på lørdag er det igjen duket for DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet. Det betyr i klar tekst at det ligger ca 4 millioner ekstra i ukens syverpott. Kurt Leirvåg kommer tilbake med fyldige tips til løpene som går på Jarlsberg.

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Harstad byr på jackpot i V65-spillet om lørdagen, og her ligger det 430 489 ekstra i sekserpotten. Dagen etter, om søndagen, så er det Sørlandet sin tur med jackpot. Her ligger det 458 629 ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder V4-omgangen på Bergsåker så spiller vi uten banker, og kan by på følgende objekter:

V4-1 : 3 Lottmar – Er bedre enn raden, og nå sist ble den sittende bom fast med vinnerkrefter. Er sylvass når den får løpene på sin måte, og skulle det klaffe for kusken, ja, da skal man virkelig være på vakt. Prøves som en frekkis i et spennende kaldblodsløp hvor det finnes flere aktuelle kandidater.

V4-2 : 7 Bonbon Mearas – Er en 4-åring under utvikling, og det meste tyder her på tidlig tet og slutt. Den var strålende til seier sist, og den var heroisk i nederlaget nest sist (Åpnet da 13,5 f 1000). Er den som i de to siste løpene så skal dette dreie seg om en FLOTT mulighet, og vi føler den er klart motivert.

Dobbel-syverpott på lørdag med ca 4 millioner ekstra!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V4-3 : 12 Leif – Er en traver med herlig innstilling, og blir det bare litt tempo her så blir den TUNG å stå imot tilslutt. Nå sist så vant den lett på en god tid, og den så bra ut i 12-fart. Går veldig bra løp for Erik Adielsson, og selv om sporet her trekker ned så gir vi den tipsnikken. OBS!

V4-4 : 1 Roxy L.N. – Skal bli spennende å følge denne tirsdagen. Nå er nemlig storformen rett rundt hjørnet, og sist ble den sittende bom fast med rubbet igjen. Inntrykket var rett og slett meget bra. Ulf Ohlsson opp nå er et pluss, og skulle den forsvare sitt innerspor så kan fort dette løpet være kjørt. SPILLES!