Adielsson med fete sjanser


Erik Adielsson kjører dagens tyngste favoritt. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Erik Adielsson kjører dagens tyngste favoritt. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Gävle serverer sine kunder en interessant V4-omgang med et par ordentlige spillnøtter! På tirsdag skal vi være med å kjempe om cashen i Gävle!

Sportspills meny tirsdag:
V5 Momarken:
Svenskene kommer med ambisjoner
V65 Forus:
Jackpot med Pål Buer i hovedrollen
Oddstips 1: Nyland og overraskelselseslaget slår til igjen

TV-kampene: Ny drømmeuke for fotballfansen

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen 

Lukefest søndag 20. september!
På Biri søndag kveld så suste vårt store V65-forslag på Nettavisen til Kr.1 152 inn, og det betalte ut flotte Kr.9 357,-
Stjernesmellen Gio Follo (3,2%) var med på kun tre hester! På Eksperten så gikk hele tolv av våre lag inn!

Fra Täby samme dag så knallet våre Eksperter til på galoppen! Gang på gang slår Birger, og Morten til, og man kan jo ikke bli annet enn imponert av deres kunnskap. Det lille forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.192 betalte ut herlige Kr.5 021,- Svært lite spilte Silky Road (5,6%) stod tidlig på deres rank! På Eksperten suste samtlige lag med navn BirgersV64søndag inn.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I lunsjen mandag kom vi ikke til lukene, men vi serverte uansett våre kunder en lekkerbisken av en ide i finalen! Her trodde nemlig vi en hel del på BG My (15,3%), og vi håper at flere tok rygg på den! I lunsjen tirsdag så kan vi by på følgende fra løpene i Gävle:

V4-1 : 10 Cassano Bob (15%) – Interessant innledning med flere vinnerkandidater. Ideen vår kom ut etter en liten pause sist, og den så ordentlig bra ut mellom hester på oppløpet. Var ikke tom i mål, og den fikk et klart pluss i kanten av oss. Blir det bare litt tempo på forestillingen tirsdag så blir den ikke lett å ha med å gjøre i sisterunden, og den er med på ALLE VÅRE BONGER!

Herlig V75-omgang på lørdag med dobbel-syverpott!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V4-2 : 2 Shiraz Brodde (66%) – Er en lekker hest etter Love You, og når denne står på fire friske bein, ja, da er den ikke lett å ha med å gjøre. Etter pause nå sist var den veldig fin, og den vant sikkert. På tirsdag blir den normalt sett sluppet tidlig til tet, og da skal dette løpet være over. Topp sjanse, og en vinner om den ikke finner på noe tull underveis!

V4-3 : 8 Titan Lavec (22%) – Går fra Derbykval til lunsj! Dette er en meget bra hest for klassen, men dessverre så roter den det til for seg med galopper. Feilet direkte sist, så snubler den, og feiler igjen i den siste svingen. Har kapasitet til å toge rundt denne gjengen, og ligger den bare nedpå hele veien så må sjansene være gode. VÅR IDE!

Herlig V75-omgang på lørdag med dobbel-syverpott!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V4-4 : 14 Eldvin (23%) – Et dårlig kaldblodsløp avrunder dagens V4-omgang, og her er det et veldig stort skille på hestene. Vårt drag er vant med å møte steintøff konkurranse, og dette er rett og slett en billig oppgave når det gjelder motstand. Blir tirsdag kuskeplusset med Ulf Ohlsson, og uten noen hindringer på veien så skal sjansene være gode. SPILLES!