Gå til sidens hovedinnhold

Alle spiller Bjerke i lunsjen

Det er nemlig internasjonal V4 og V5-lunsj som venter!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Klosterskogen: En rakett som innfrir
Oddssingel Spania: Alle gode ting er tre i Copa del Rey
Oddsdobbel: Sagosen og PSG går for gruppeseier
Alpint-VM:
Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Da har vi beveget oss enda en dag nærmere den flotte V75-potten på Forus lørdag. Vi gleder oss til denne, og vår faste ekspert på Forus, Rolf Lerum er godt igang med analysene sine til lørdag. Før den tid har vi to flotte travdager foran oss. Torsdagen starter opp med internasjonal V4 og V5-lunsj fra hovedstaden på Bjerke. 12:20 er V4-fristen, mens V5 må inn før 13:02. Til kvelds er det V65-spill til Klosterskogen som gjelder. I Sverige skal det kjøres V64-løp fra Bollnäs.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Gårsdagen på Bjerke ble ingen plussdag. Det var rett og slett vanskelig å løse rebusen, men det var heller ingen god tipsdag av undertegnede. Men dette er noe vi må tåle i denne bransjen. Det som er så gledelig i travet, er at det er nye muligheter dagen etter. Vi har lagt gårsdagen bak oss og ser frem mot dagens lunsjkjøring på samme bane. Jeg mener det bare er å ta stilling i den første avdelingen.

Ikke de aller største feltene vi får servert fra Bjerke i dagens felles lunsj, men til gjengjeld starter det noen ordentlig fine hester. Det skal bli spennende å se om det kommer en smell eller to i dag.

Sjekk ut våre analyser til lunsjen:

V4-1: 2 Silver Wing. Jan Kristian Waaler sender denne til start her, og da er jeg ganske sikker på at hesten er klar for å vinne dagens løp. Med tanke på motstanden så bør hesten vinne løpet med tyve meter, om han fungerer som han skal i dag. Husk på at denne hesten har slått hester som A Brave Heart, Vainqeur R.P og Ourastile tidligere. I fjor sommer åpnet hesten i 10-tempo den første 500-meteren og sto på ekstremt sterkt til mål. Gode hester i Norton Commander og Hugo Lobell var foran i mål da. Silver Wing har møtt på helt annen motstand enn dagens, og Jan Kristian Waaler sendte jo ut en vinner i Cokstile senest lørdag. Dette bør være en vinner. Jeg var aldri i tvil, dette er dagens beste V4-banker.

V4-2: I den andre avdelingen så skal 1 Jolanta være favoritt. Dag Sveinung Dalen har et veldig godt tak på denne hoppa, og her blir det tet i det lengste. Judge Joe-datteren har enda ikke vunnet et travløp, men jeg tror ikke det er snakk om en antivinner. Hun har nemlig gått til mål med full fart flere ganger i karrieren, men det har ikke helt klaffet for 5-åringen enda. Dagens løp er ypperlig for Jolanta. Hun står perfekt inne i dette løpet og motstanden er overkommelig. Hun satt bom fast sist og så meget sprek ut. Tet fra start til mål? Gode sjanser for det.

Silver Wing er en bedre alenestrek enn Jolanta og derfor tar jeg med meg noen hester i mot hoppa her i V4-2. Det er 6 Let's Talk, 7 Winning Mistress og 8 Merles Rapida. Winning Mistress er uten tvil den tøffeste konkurrenten til Jolanta her. Hun avsluttet lynraskt nest sist på Bjerke, men taklet ikke dødens nå sist på Leangen. Let's Talk har ikke fungert den siste tiden, men har en viss kapasitet i seg.

V4-3/ V5-1: Her blir 9 Rocky Rich veldig klar favoritt. Hesten har vist form den siste tiden, og er vant med å gå i løp som har høyere klasse enn dagens. Det betyr ikke at det er tomt for formhester i dette løpet. Rocky Rich gjorde det veldig sterkt på Biri sist, og vant enkelt. Rite On Line-sønnen har en fin oppgave, men jeg tester å gå i mot. Det er kort distanse og hesten står i bakspor. Det skal ikke altfor mye feil til før det går galt.

5 Respect. Denne blir ikke mye betrodd i dette løpet, men her må vi passe opp. Hesten har nå fått to løp i kroppen etter en pause på godt over et år. Nest sist, altså første gang ut etter pausen, galopperte hesten plutselig som helpigg i tredje innvendig på siste bortre. Nå sist på Klosterskogen så han svært fin ut da oppløpet kom til syne, men dessverre kom galoppen. En god plassering ble galoppert bort her. Hesten har problemer med aksjonen sin, men dette blir garantert bedre med hvert løp han går. I dag er det kort distanse og hesten er rask ut. Jeg mener hesten er et motbud til den store favoritten.

Ved siden av disse to kan 1 Wanna be a Star og 10 Maksi Royal vinne. Det er fire hester som kan vinne dette og favoritten er riktig i Hamre-trente 9 Rocky Rich.

Merk! V5-spillet starter opp i dette løpet. Her går jeg all in på 2 Sea The Stars i V5-5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-4/ V5-2: 4 Hazil Boko står med to galopper i raden, men til tross for dette mener jeg dette er spillet i løpet. Dette er en kanonfin traver, men på ingen måte enkel. Trond Anderssen og Kristian Malmin har garantert gjort det dem kan for å få hesten i fin ordning. Om de klarer dette, vil dette bli en god hest. I dette grunnlaget er Hazil Boko overlegen fartsmessig. Her ligger det an til at 5-åringen skal få et perfekt løp i enten andre eller tredje utvendig. Derfra tror jeg sjansene for seier er gode, men det avhenger av hvordan han fungerer her.

1 Xita Lavec forsvarer trolig innersporet her, men trener Olav Mikkelborg sliter med å få denne til å fungere. Normalt sett har over to måneder pause gjort godt nå. Hoppa har også hun et veldig høyt toppnivå. Tas med. Det samme gjør 9 Dupont.

Disse tre hestene skal gjøre opp. De er nemlig klart best på kapasitet. Alle tre kan vel ikke unngå å fungere? Veldig lite trolig det, da det er gode trenere på alle tre hestene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V5-3: 2 M.H Herkules
har nå gått to løp etter en pause på syv måneder. Første gang ut i år ble vallaken spurtet ned av Osen Expressa. Nå sist var det duket for V75-løp på Bjerke. Motstanden var, til tross for V75, ikke veldig hard. Odd Arne Sagholen valgte å bli sittende på siste bortre og ble sittende fast en god stund. Da åpningen kom gikk hesten hyggelig til femteplassen. Med to løp i kroppen forventer jeg hesten veldig forbedret til dagens start. Normalt sett så er dette en bedre hest enn 3 Rappnor, som er nestfavoritten. M.H Herkules skal være favoritt, men ingen banker ut i fra årets to innsatser.

V5-4: 3 Revenue Endurance. Det var på tide at denne fikk prøvd seg et annet sted. Jomar Blekkan har forsøkt og forsøkt å få denne til å springe, men det har endt i galopp stort sett hver gang. Nå er det Frode Hamre som har tatt over ansvaret for hesten. Dette finner jeg veldig spennende. Han har nemlig rukket å vise tegn på fin kapasitet denne 5-åringen. Begynner hesten å fungere så tror jeg det blir flere seire her på Østlandet for denne.

Det er på ingen måte en banker, og i dette løpet mener jeg det er fire vinnerkandidater. 1 Brainy, 2 Nashville Yankee, 3 Revenue Endurance og 5 Camusso.

V5-5: I dette feltet bestående av seks hester, så mener jeg 2 Sea The Stars skal ha en topp mulighet til å vinne. Hesten har ikke startet siden august, men hør hvem han møtte på da! Vi snakker hester som derbytoeren Zelov, Categorical og Amazing Dream. Sea The Stars ble tredje her. Ingen av de andre fem hestene i dagens felt er i nærheten av dette. Om ikke hesten har blitt voldosmt mye dårligere i pausen, så er det en vinner her. All in!

Kommentarer til denne saken