Åpen lunsj i vente


Bjørn Goop er aktuell i lunsjen tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Bjørn Goop er aktuell i lunsjen tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

3-åring utfordrer en av dagens tyngste favoritter! Frekt objekt er behandlet siden sist! Axevalla byr på en relativt åpen lunsj tirsdag!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V5 Drammen:
Urutinert banker i V5-spillet
Oddstips:
Cardiff roter det ikke til igjen
Oddsdobbel 1: Nordtveit slår tilbake
Oddsdobbel 2:
Nedenom og hjem med Birmingham

Kr.960 ble til Kr.18 210 i Boden! Tok du rygg på oss fredag 11. desember?
Under Boden sin herlige jackpotomgang gjorde vi det skarpt! Nettavisen sin bong med en innleveringspris på Kr.960 satt som et skudd, og den betalte ut fantastisk fine Kr.18 210,-. På Eksperten suste HELE TI av våre flate bonger inn.

På Jarlsberg samme dag ble det fullklaff for tyve av våre siste info bonger på Jarlsberg. Bongene hadde en innleveringspris fra Kr.500 (4x125/5x101) til Kr.2 000 (4x500),-. Disse betalte ut fra Kr.4 870 til Kr.5 385,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bjerkefest for tolv siste info bonger 9. desember!
Hovedbankeren på forslagene på Nettavisen, Patricia Hastrup, ble ikke bedre enn nummer tre. Men Nettavisen lager som kjent også alternative kupongforslag på Eksperten. Det var det ene av to oppsett under Leirvågs V76sisteinfo (16 lag her hadde Yazmina banker og samtlige fikk en sekser), mens det andre oppsettet hadde 2 Lobster's Sam som banker.

De som fikk sju rette hadde alle Lobster’s Sam som banker. Sjekk følgende:
Fire lag med fire andeler a kr 125 – 1 syver og 13 seksere – 37 759 kr tilbake per stk
Ett lag med ti andeler a kr 100 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Fire lag med fire andeler a kr 250 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Ett lag med fem andeler a kr 200 - 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
To lag med fire andeler a kr 500 – 1 syver og 20 seksere - 43 321 kr tilbake

Leirvåg hadde en strålende rank onsdag. Sjekk følgende:
V76-1 - 2 Tem Mixi – førstevalg (2.valg i spillet)
V76-3 – 5 Kjappe Tina – førstevalg (6.valg i spillet)
V76-4 – 13 Smedtora – førstevalg (3. valg i spillet)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Axevalla byr på en ny spennende lunsj tirsdag. Menyen som venter er ikke helt lettløst, og vi prøver å komme oss gjennom uten bankere.

Sjekk ut følgende:

V4-1 : 6 Love Palema (13,6%) – Har en spennende oppgave foran seg på tirsdag, og dette kan fort dreie seg om tidlig tet og slutt. Vant veldig enkelt fra tet nest sist, mens det ble galopp sist. Har vunnet flere løp med sko på tidligere, og den balansen er ikke noe problem. OBS!

V4-2 : 3 Jula Hardhead (20,9%) – Har blitt behandlet for første gang på en god stund nå, og det har garantert gjort veldig godt. Er bedre enn raden, og sist feilet den som mulig vinner inn på oppløpet. Fungert ikke i travet da. Skulle den komme seg foran, og fungerer som best, ja, da må dette dreie seg om en flott mulighet. Har kun vært helt OK med sko tidligere.

V4-3 : 2 Moon’s Oki Doki (15,0%) – Er en 3-åring som stadig ligger litt i skorpen. Den fullførte bra nest sist etter et upassende tøft opplegg. Nå sist ble den sittende bom fast med krefter igjen, og den så fin ut for dagen. Er kjapp fra start, og sporet tror vi bestemt den takler. Må ikke undervurderes. OBS!

V4-4 : 14 Yippie Chic (15,0%) – Rader opp med fine innsatser, og dette er en bra hest for klassen. Var bunnsolid i nederlaget sist, mens den kom til mål med krefter igjen på tanken nest sist. På tirsdag får Jepson sjansen, og da kan det fort gå som det gjorde tredje sist med samme kusk. Er verdt et forsøk mot en overkommelig gjeng!