Åpen lunsjomgang fra Sverige


Christoffer Eriksson kjører en av dagens mest betrodde hester. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Christoffer Eriksson kjører en av dagens mest betrodde hester. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Sjokk som er betydelig bedre enn raden! Frekkis som ikke har hatt marginene med seg på slutten! Nye godbiter er pågang til lunsj! Du tar vel rygg?

Sportspills meny:
Nabolaget: Bli med i sommerquiz
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Det ble en NY V4-suksess fra Sverige, og Halmstad mandag 13. juli. Våre korrigerte forslag etter strykning satt bra, og det mellomste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.420 betalte ut fine Kr.3 982,-.

På Momarken tirsdag 14. juli så ble det servert MEGET STERKE V5-TIPS, og den lille-bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.180, ja, den betalte ut Kr.1 306,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

800m-banen Karlshamn arrangerer dagens lunsjløp. Alle løpene går over 1680m, og dette er en lunsjomgang etter vår smak. Omgangen som venter er nemlig ikke noe spesielt lettløst, og vi tror på bra kroner for dem som kommer til lukene. Her er dagens objekter:

V4-1 : 8 Ternate Degato – Fire hester høyer seg godt over de andre her, og skulle det bli litt kjøring i dette feltet, ja, da er vårt drag spennende. Er nemlig mye bedre enn raden, og den ble sittende bom fast i kulissene på en god tid sist. Gangen før så avslutter den veldig bra, og den er ikke tom over mål. Trenger selvfølgelig litt flyt på veien, men får den det, ja, da har den vinnerform i kroppen. OBS!

V4-2 : 9 Arrivederci – Her er det kusken imot, men skulle han ha en OK dag i vognen, ja, da er dette objektet spennende. Holdt utrolig bra etter tøff kjøring sist, og innsatsen var klart plussbetont. Nest sist så leverer den et helt strålende oppløp etter tidlig galopp. Med tempo så feller draget vårt garantert de fleste tilslutt, og den er opplagt verdt et forsøk. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 6 Devs D’amerique – Var nybehandlet før løpet sist, og den gikk helt OK da. Nest sist var den et herlig skue da den lekte hjem løpet fra tet. Viste da skarpe 11,5 s 1000m uten at den var tom på det. Er kjapp i vei, og her burde den kunne kjøre seg relativt tidlig til tet. Motivert favoritt!

V4-4 : 2 Unstoppable – En svak finale er i vente, og her er det betydelig mer åpent. Hesten vi setter først er fersk, men den er på vei opp og frem. Ble sittende bom fast med alle kreftene sine igjen sist, og den så veldig bra ut for dagen. Her har den ypperlige betingelser foran seg, og det er dessuten gode rapporter på den. Prøves som en frekkis i en småskummel finale!

OBS! Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag