Åpen V4-omgang fra Sverige


Ove A. Lindqvist kjører en av våre luringer på Hagmyren. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ove A. Lindqvist kjører en av våre luringer på Hagmyren. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker som dirigerer alt! Sjokk med helt riktige betingelser! Frekkis som er kraftig kuskeplusset! Vi jakter en flying start på uken!

Sportspills øvrige mandagsmeny:

V65 Leangen: Mandagskveld med Blekkan

Singel: Nord-irrene skal til EM
Dagens langskudd: Norge-festen fortsetter mot England

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Deilig opptur på Sørlandet 6. september- Kr.70 000 innspilt!

Undertegnede har Sørlandets Travpark som sin hjemmebane, og der kan man nesten "KREVE" at jeg byr på noe spesielt til en hver tid! Fra hjemmebanen denne søndagen så satt mitt reduserte kupongforslag med en innlervingspris på Kr.540 som spikret. Belønningen for dem som leverte det ble flotte Kr.5 947,-.

På Eksperten gikk elleve av våre flate bonger med navn HjemmebaneV65 søndag inn, og disse betalte ut fra Kr.5 947 og oppover. Innleveringsprisen på disse bongene var fra Kr.500 til Kr.2 000,-. Totalen på denne flotte søndagen stoppet på Kr.70 000,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi banker 3 Roxy L.N. (V4-2) denne mandagen, og kan ellers by på følgende objekter fra Hagmyren:

V4-1 : 11 Ulvsås Rune (15%) – Er 20m tøffere ute enn hva den pleier å være denne mandagen, men dette er uansett HESTEN i dette feltet, og vi gir den tipsnikken. Har vunnet fem av åtte i år, og den var bunnsolid til seier nå sist. Får den bare de riktige ryggene å gå i underveis så skal sjansene være fine. MÅ MED PÅ ALT!

V4-2 : 3 Roxy L.N. (42%) – Har fått to løp i kroppen etter pause, og her er det form pågang. Nå sist ble det meste feil, men den fullfører uansett fint, og innsatsen var klart plussbetont. På mandag så ligger det meste til rette for tidlig tet, og fra den posisjonen så trives denne hoppen ekstra godt. SPILLES!

V4-3 : 1 Silver Stjärna (7%) – Her er det åpent. Draget vårt er bedre enn raden, og den har et riktig løp foran seg nå. Var god med samme kusk femte sist, og den duger i slike omgivelser som dette på ren kapasitet. Prøves som et mulig sjokk i et løp som skal garderes!

V4-4 : 12 Styfs Dunder (9%) – Dette er en bra hest for klassen, og den er bedre enn det grunnlaget som den har på konto. På mandag er den kraftig kuskeplusset med Ove A. Lindqvist, den står nydelig til i et springspor på tillegget, og den kommer til å få en bra start. Klar OBS-hest som må med på alt av bonger!