Åpen V4-omgang på galoppen


Elione Chavez er som vanlig veldig aktuell, og på søndag rir han igjen en av favorittene. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Elione Chavez er som vanlig veldig aktuell, og på søndag rir han igjen en av favorittene. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Nettavisens galoppeksperter er i knallform og sørget for nye flotte gevinster på Øvrevoll fredag. Søndag jakter de mer på Jägersro i V4!

Sportspills meny søndag:
V64 Årjäng:
Norsk jackpotbanker
V65 Jarlsberg:
Lekker omgang i vente
Oddstips 1: Polen til EM med Lewandowski
Oddstips 2:
Nest-Sotra med kniven på strupen
Oddstips 3:
Sandnes Ulf på snørra igjen
Tippekupongen:
Over to millioner i bonuspotten

TV-kampene: Slik ser du kampene på TV

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Tipsene sitter knallbra på galoppen, og våre eksperter leverer virkelig varene. Sjekk ut følgende høydepunkter fra den siste uken:

Ny V5-suksess fredag
Fredag smalt de til igjen på Øvrevoll. Både i V5-spillet og i V4-spillet ble det fullklaff. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 707 kroner og det største forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 900) satt klokkerent.

Ny V4-suksess fredag
I V4-spillet ble det enda bedre. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 11 659 kroner. Storoutsideren 10 Clauses Angola (niendevalg i V5-4 og åttendevalg i V4-2) var rangert som fjerdevalg av våre eksperter.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sist søndag ble det også strålende klaff på Øvrevoll i V4-spillet. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Det betød samtidig klaff for hele 11 andelslag på Eksperten. (fire lag med fem andeler a kr 200, to lag med fire andeler a kr 250, ett lag med fem andeler a kr 300, ett lag med fire andeler a kr 500 og tre systemspill med fire andeler a kr 750).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innholdsrik søndag i vente! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.45 - Jägersro galopp (V4)

Kl.15.10 - Årjäng (V64 + V4) Jackpot med 1.068.415 ekstra i potten.

Kl.18.00 - Jarlsberg (V65 + V5)

Her er vurderingene til søndagens V4-omgang på Jägersro:

En noe vrien V4-omgang venter på Jägersro denne søndagen, og dette gir fort en bra utbetaling. En ganske stor favoritt blir 7 Savanha i V4-1. Hun har aldri startet på sandbane før, men hvis underlaget ikke lager problemer, er hun en riktig favoritt.

Spesielt de to siste løpene i dagens V4-omgang er krevende, og selv om vi tror mest på 1 Holy Sparkle, og 9 Amadeus Sprint i disse løpene, så er dette avdelinger hvor det fort kan smelle. På de litt større bongene garderer vi derfor bredt.