Axevalla starter en innholdsrik torsdag


Andre Eklundh er en mann vi har god tro på i V4-3. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Andre Eklundh er en mann vi har god tro på i V4-3. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

En spennende V4-lunsj skal kjøres! Vi har funnet en banker som elsker lange løp.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel NM: Vi tror på en cupskrell på Gjemselund i kveld
Oddssingel U21-EM: Østerrike fortsetter sin sterke EM-start
V4-lunsj Drammen: En storm inntar Drammen under V4-lunsjen
V65 Bergen: V65-bankeren som nekter å tape
V64 Dannero: Strålende midnattstrav fra Dannero
V65 Øvrevoll: Willa rir V65-bankeren på Øvrevoll
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Copa America: Alt du trenger å vite om Copa America
Fotball-VM kvinner
: Her er sendeplanen for fotball-VM på TV

For vi som liker hestesport, så blir torsdag en flott dag. Vi skal nemlig spille til hele fem baner! Første spilleform starter 12:20, mens siste settes igang 21:50. Vi i Nettavisen vil ha vurderinger til alle fem banene.

Det hele begynner med en finfin V4-lunsj fra Axevalla 12:20. Deretter er det i Drammen fokuset vårt skal gå. Det kjøres nemlig en V4-lunsj i Drammen med start 14:00. Mens på kvelden kan vi spille V65 til to baner her hjemme i Norge. Både galopp på Øvrevoll med start 18:30 og Bergen 19:35. Ikke nok med det, klokken 21:00 starter det en gnistrende flott V64-omgang i Dannero. Det er midtsommer i Sverige og det forventes masse publikum. Her skal det blant annet kjøres High Coast Midnight Race med kvalik og finale. Det er for hester som er over 4 år og med grunnlag fra 500 000 - 1 200 000. Forresten så vant Evil Enok M.E finalen i 2017! Vi gleder oss til en innholdsrik torsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nå skal det dreie seg om Axevalla. Her kommer dagens beste banker ut i V4-3. 

Dette er følgende vi har å by på: 

V4-3: 7 Elway Am er en hest vi liker veldig godt her i Nettavisen. Husk at dette er en hest som var pigg i mål i kvaliken til fjorårets derby. Transendence vant det løpet foran Alcoy. Ikke akkurat slike hester her i dag. Nå synes vi også det begynner å bli fin stil på hesten til Andre Eklundh. Det hender Elway Am galopperer, men nå sist så det veldig stabilt ut. Lang distanse ser vi på som et stort pluss, og det er ingen tvil om at hesten er sterkest av dagens konkurrenter. Uten tull er dette en vinner. All in i begge spillformer. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-1: 2 Nolimitjimit er en kapabel herremann, og fungerer hesten så er vinnersjansene veldig gode. Vi husker hesten i fjor da han var dønn overlegen på en 11-tid. Da så han rett og slett enorm ut. Et slik innsats er vi dog usikre på om vi få se allerede i dag. Det er nemlig snakk om årsdebut. Conrad Lugauer har hestene sine i flott orden for tiden, og vi forventer at hesten gjør et bra løp. Motivert favoritt, men ingen banker i årsdebuten! 

Ole Johan Østre kommer med 4 Time For Money. Vi skal ha på denne på forslagene. Østre har hele tiden matchet denne mot god motstand. Raden er ikke pen, men hesten har en hel del inne i sin lyse stunder. 

V4-2: I dette løpet der det er amtører som er kusker, så er 8 Uakari en helt riktig favoritt. Kapasitetsmessig er hesten best. - Men åttendespor og at hesten er litt uggen i travet til tider, gjør at vi vil spille i mot. 

En hest vi vil varsle tidlig for er 6 Bransbys Juke Box. Dette er en hest vi har fulgt en stund. For noen måneder siden holdte hesten på å slå gode Majestic Man fra dødens på Färjestad. Slo den dagen en såpass god hest som Yrwing. Nå sist gjorde denne traveren et strålende løp etter galopp. Inntrykk inn i mål var veldig fint. Må passes. 

V4-4: 7 Bagatelle er hesten med form i dette løpet. Det er nemlig mangelvare på formhester i V4-avslutningen. Hesten slo 5 Jullan Palema enkelt sist, men da satt Bagatelle i tet og Jullan Palema i dødens. Normalt så blir det omvendte roller mellom disse to, men til tross for det så er Bagatelle mitt klare førstevalg. 

Allikevel så får begge hestene plass på forslagene.