*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bankeren leder rundt om i V4-lunsjen

Vi ser frem i mot dagens internasjonale V4-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

En meget fin lunsj venter fra Solänget. Vi går blant annet i mot en av dagens tyngste og drar frem en hest som er bedre enn storfavoritten!

06.08.19 12:33

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V65 Forus: Strålende V65-kveld med godbiter på menyen
Oddstips 1: Solbakken og FCK unngår tap i heksegryten
Oddstips 2: Denne karen erstatter de Ligt på direkten
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Ny herlig travdag venter oss! Først av alt så skal vi en tur til Solänget. Her venter det en glimrende V4-omgang. Bongene må være inne før 12:20. Til kvelds er det Solvalla og Forus som står for underholdningen. Forus har innsending 18:55, mens på Solvalla er det 19:30. Husk her at på Solvalla er det hele 1 150 596 ekstra i sekserpotten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er fine løp som venter fra den herlige banen i Solänget. Sjekk ut følgende vurderinger:

V4-3: 1 Sign Your Name mener vi har en stor vinnersjanse i dette løpet. Hesten var strålende god til seier nest sist, mens den ikke var langt unna å ta andre strake nå sist. Tredje sist galopperte den da det gjenstod 400 meter, og hadde krefter spart. Dette er med andre ord en hest i full form. Han er rask i volten, så vi tror nemlig han holder innersporet sitt. På en 1600 meter, med så god form, så tror vi Michael Melander sporer dette kleine løpet rundt om. All in i begge spillformer!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-1: 9 New Joker har virkelig fin form nå. Seieren nest sist, med 1.13,0 den siste 1000-meteren, var veldig fin. Da var faktisk en såpass god hest som Muscle Hustle slått. Nå sist har han masse krefter spart oppunder mål og ser veldig fin ut. I dag møter han på gode 7 Sugar Daddy, men vi tror New Joker er i stand til å slå denne. Settes før favoritten!

V4-2: 7 Jo Sefin er i øyeblikket en 60-prosenter. Det kjøper ikke vi. Hesten var god ved seirene tredje sist og nest sist. Men, vi så sist at dette er en hest som fort kan tape slike løp som dagens. Ble da sliten fra tet. Hoppa er litt veik oppunder mål, og vi kommer til å gå i mot.

12 Sundbo Samuraj må dere se opp for tidlig. Denne galopperer mye, men har virkelig vist fin form den siste tiden. Nest sist er den strålende med galopp. Går hesten opp mot sitt beste flyr han rundt denne gjengen enkelt. For dere som virkelig er villig til å ta sjanser, så kan dette være en helfrekk banker.

V4-4: 13 Queen Of Fashion er veldig spennende i dette løpet. Malin Viklund sin hoppe står i et nydelig springspor på tyve meter tillegg. Vi er inne på at de kan få en god start herfra. Gjør hun det, så kan denne helt fint vinne. Nest sist leverer Fram Above-datteren en strålende avslutning og ser veldig pigg ut over mållinjen. Nå sist fikk hun åpning da det gjenstod litt over 100 meter, og igjen spurter hun strålende over mållinjen. Treffer kusken starten i volten og gir hesten et fint løp, så er dette en fin sjanse. På seks prosent må Queen Of Fashion testes.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag