Bankerfritt i lunsjen


Fredrik Persson kjører en av dagens tyngste favoritter.
Fredrik Persson kjører en av dagens tyngste favoritter. Foto: hesteguiden.com

Ni av våre lag på Eksperten satt fra samme bane i går! Nye godbiter er pågang nå! Vi byr blant annet på et supersjokk som har under 5% på seg...

Sportspills komplette torsdagsprogram: 
V65 Øvrevoll: V5-favorittene blir utfordret
V5A Bjerke: Talenter på farten
V65 Øvrevoll: Ny spennende omgang på Øvrevoll
Tippetips: Stoler ikke helt på Godset
Oddstips: Rosenborg får null problemer

En helt praktfull helg står foran oss, og her blir det topp travsport samt et høyinteressant spill. To V75-omganger skal nemlig kjøres, og moroa starter som vanlig på lørdag. Her er det Sørlandet som arrangerer ukens V75-løp, og nok en gang er det DOBBEL-SYVERPOTT med ca 4 millioner ekstra i potten! Om søndagen venter en internasjonal V75-omgang fra Axevalla, og her ligger det 18-millioner å venter på en alenevinner! Vi kommer selvfølgelig med fyldige tips til begge baner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble 2x4 for NI ANDELSLAG PÅ EKSPERTEN onsdag. Nå jakter vi ny opptur fra samme bane, og dette er dagens objekter:

V4-1 : 5 Åjo Hornline – Et ganske dårlig løp innleder denne torsdagen. Her er det ingen som har vist en spesielt bra form på slutten, men her trenger man nesten ikke noen spesielt bra form for å vinne. Åjo Hornline er lynrask fra start når den blir laddet med, og løser den som sist så fyker den fort til tet. Distansen nå er et pluss, og med tanke på baneprofilen så blir den ikke lett å ha med å gjøre. Motivert.

V4-2 : 4 Ragga Loss – Treneren av denne hesten begynner å nærme seg 80-år, og han har bare vunnet en gang tidligere. Det bryr ikke spillerne seg om, og gjør denne til en av dagens tyngste favoritter. Satt bom fast sist, og den er forbedret. Kan lede rundt om, men vi stoler ikke 100% på den. 3 Oneofthosedays – Dette kan være skrellen i løpet. Etter pause nå sist så blir den sittende fast som pigg, og den røpet form. Her er det ikke akkurat veldig hardt imot, og den skal passes. KAN SJOKKE!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 4 Indian Nalan – Har et utrolig fint løp foran seg, og sjansene for at den kommer seg til tet burde være gode. Da kan faktisk dette løpet være kjørt, og for oss er det en klar favoritt i løpet. Nå sist avsluttet den bra i kulissene, og vi hadde 10,7 s 500m på klokken. SPILLES! 3 Piraya Hästak – Dette kan være noe for dem som leter litt dypere. Satt bom fast nest sist, og den var heller ikke tom sist. Kim Eriksson opp igjen er spennende, og fra et perfekt spor så trenger den ikke å være helt ueffen.

V4-4 : 1 Moas Birger – Er MYE forbedret etter at man rykket skoene på den, og den har varslet form de siste to gangene. Nå sist gikk den helt strålende etter galopp. Er over middels fra start, og den er sikret et fint opplegg. Kan overraske litt om den bare ikke blir fast. OBS!

OBS! Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag