Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1: Blackburn slår ut Newcastle
V64-Sverige: V64-bankeren har drømmebetingelser
Oddstips 2: Nesten tre i odds på Sheffield Wednesday
Oddstips 3: Uavgjort-dobbel til 8,12 i odds
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

NB! Førstepremiepotten i Vikinglotto er på 69 millioner kroner onsdag. Lever kupongen her!

Tirsdagen er en fin travdag, der det hele starter opp i Sverige. Bollnäs serverer veldig fine travløp til oss. Skal man delta i V4-spillet må man levere inn før 12:20. I kveld er det Solvalla og Forus som gjelder. Det er her hjemme som er først ut, og på Forus må bongene være inne før 18:55. På Valla er tidsfristen 19:30.

Lerum med topptips på Biri 11. januar! Tok du rygg?
Rolf Lerum serverte meget sterke V65-tips denne fredagen, og bongen på Kr.480 betalte ut knallfine Kr.6 790,-. Lille Olga i V65-1 var dagens beste banker. Du tok vel rygg?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bollnäs leverer fire deilige V4-løp til oss. Det er fullt mulig å tjene fine penger her i dag.

Sjekk ut følgende V4-analyser:

V4-3: 12 Basar Tabac er en banker. Det er klart det er en viss risiko for at hesten galopperer, da den bare har travet tre løp i karrieren. Men, 5-åringen virker ikke spesielt usikker, og uten galopp er det ingen som har mulighet til å stå i mot vallaken. Olle Alsen sin fine Titan Tabac-sønn gjorde det bra i løpsdebuten tredje sist. Var dønn overlegen konkurrentene da. Nest sist ble det galopp på startsiden. Hesten møtte på en god konkurrent, og tapte med nese. Men dette var med 30-40 meter tap på galopp. Han har faktisk gode sjanser til å slå dagens konkurrenter med en liten galopp. Nå sist var Basar Tabac nok en gang helt overlegen.

Konkurrentene er lite å skryte av. Det klare motbduadet er 9 Ivarslegend, men denne har galoppert i 10 av 14 starter, og virker veldig vanskelig.

V4-1: 2 Foppa Sisu er en helt grei favoritt i innledningsløpet. Hesten har gått tre løp, og gitt et fint inntrykk. Det er ingen blåser, men det virker som 4-åringen blir bedre for hvert løp. Han står strålende til på strek, og skal regnes tidlig. Jeg mener uansett at det er riktig å spille flere.

Min tipsener i løpet blir 11 Broximus Zet. Vallaken har gitt et fint inntrykk. Innsatsen nest sist bekreftet at formen er så absolutt tilstede. Han sitter da bom fast i et ganske tøft løp. Global Unlimited vant, og det var masse krefter spart i Broximus Zet. Nå sist ble det galopp etter 500 meter. Glem det. Jeg tror hesten er i toppform. Rikard Skoglund kusker, og er en meget bra driver. 11 Broximus Zet skal på alle forslag.

V4-2: 1 Solitary Champ blir min favoritt i dette løpet. Dette er et svakt travløp, der det er langt mellom formhestene. Denne hesten debuterer i regi Oskar Kyllin-Blom. Siste løpet hesten gjorde i forrige regi var veldig svakt. Men det betyr på ingen måte at ikke denne kan gjøre en god prestasjon i dag. Nytt miljø og en annerledes treningshverdag gjør ofte underverker for formløse hester. Innsatsen hesten leverer 17. september, altså nest sist, var meget sterk. Da. viser vallaken store deler av sitt repertoar. Etter å ha galoppert mye, spurter han ekstremt fort ned oppløpet og ser lysende ut i banen. Er hesten tilbake på det nivået i ny regi her, så er vinnersjansene gode i dagens svake løp.

V4-4: 7 Captain Knas. Denne tror jeg har en svært god vinnersjanse. Hesten viste veldig fin kapasitet på Solvalla fjerde sist. Da ble det dødens underveis, men dessverre ble det tap for en smygkjørt hest. Innsatsen var strålende. Tredje sist og nest sist var hesten svak. Derfor byttet han trener til Oskar Kyllin-Blom. Og i den regien har hesten gjort en start. Det endte i dundrende galopp i startvolten. Jeg fikk dog klokket hesten sin sisterunde langt bak feltet, og det gikk ned mot 15-tallet. Inntrykket på hesten i oppvarming og i selve løpet var veldig fint. Dagens springspor er ypperlig, og om Oskar får hesten feilfritt ut fra start er sjansene for seier gode.

I V4-spillet tar jeg på flere hester, men i DD-spillet spiller jeg kun en rekke. Favoritten i DD-1 blir ganske stor, og skal vi få noe verdi må vi teste en rekke. 12 mot 7.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.