*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Båths nye stjerne holder lekestue

Svante Båth viser frem en kommende stjerne denne lørdagen. Foto: Hesteguiden.com

En kommende stjerne bankes! Herlig ide i monteløpet! Stjernesmell av en 50-oddser som varslet form sist! Lunsjgodbitene er servert!

25.07.15 11:15

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips: Vålerengas overmenn er i form
Langskudd: Haugesund må skjerpe seg
Tippekupongen: Kan Stabæk reise seg?

V75 Bergen: Du kan bli millioner i Bergen

Gleder du deg til Premier League-start? Allerede nå kan du sjekke ut Nettavisens helt nye fantasy-spill og melde opp ditt lag! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart.

Solide tips ble servert på Bjerke 22. juli - Kr.125 000 innspilt!

Det ble servert SOLIDE tips til landets hovedbane onsdag, og Nettavisen sin store bong med en innleveringspris på Kr.1 350 betalte ut flotte Kr.10 358,-. På Eksperten fikk vi 7-riktige på hele 12-lag, og her spilte vi inn Kr.125 000,-. Lagene het Lerums BjerkeV76, og prisen på de lagene som gikk inn var fra Kr.1000 (4 andeler a Kr.250 / 10 andeler a Kr.100) til Kr.2000 (4 andeler a Kr.500 / 5 andeler a Kr.300 / 10 andeler a Kr.200). Alle disse lagene betalte ut litt over Kr.10 000 per stk.

Følgende info ble servert på et par meget solide objekter fra oss:

V76-1: 10 Barifant (4-valg / 12,3%) – Denne vil vi dog varsle skarpt for. Den gikk nemlig enormt etter pause nå sist, og vi hadde 13,7 s 1900m med krefter igjen. Det er lenge siden vi har sett den så solid, og skulle den kanskje være enda et hakk forbedret med en blåser i kroppen, ja, da skal man være god for å stå imot den. Inn i a-gruppen som en mulig godbit!

V76-7: Om vi skal trekke frem en potensiell skrell i dette løpet, for dem som vil spekulere, ja, de skal ta med 9 Jærvsø Ole (5-valg / 5,8%) på mistanke. Denne hesten har en voldsom fart i kroppen sin, og den gjør en spennende debut for Erik Killingmo.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en meget fin V4-omgang i vente fra Hagmyren denne lørdagen. 5 Charlie Mearas (V4-2) virker til å være noe litt utenom det vanlige, og den bankes! Få ellers med deg følgende:

V4-1 : 4 Starbec’s Mr Tee – Monte. Dette er en HERLIG KRIGER, og vi gir den tipsnikken direkte etter pause. Vi tviler nemlig på om Linda Hedström hadde trukket denne ut etter pause om hun ikke hadde vært fornøyd med den. Motstandsmessig så møter den en dønn riktig motstand, den har en av de beste rytterne, og den har trolig best skalle. MÅ MED PÅ ALT!

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V4-2 : 5 Charlie Mearas – Dette er en kommende stjerne, og den så helt fantastisk ut når den vant sist. Gikk med toppede ører over mål, og den jogger altså 10,8 s 800m med MASSE KREFTER igjen. Blir lørdag kuskeplusset med Erik Adielsson, og skulle den ikke plutselig finne på å galoppere, ja, da taper den ikke dette løpet. MOTIVERT STORFAVORITT.

V4-3 : 10 Rely On Me – Her er det MEGET ÅPENT, og dette løpet må garderes bredt. Vi prøver oss med en helt uspilt ide som varslet full form sist. Feilet da fra start, og den havnet flere lengder bak feltet. Ble sittende bom fast tilslutt, og den så veldig bra ut for dagen med mye krefter igjen. Skulle det klaffe på veien så kan bomben smelle. PASSES!

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V4-4 : 8 Le Lahar – Et ganske dårlig «Lørdagsloppet», og betydelig dårligere enn hva disse løpene pleier å være. Her kan det fakta også smelle, for løpet inneholder ingen som skiller seg sånn veldig ut. Vår knepne favoritt blir Le Lahar. Gikk 12,6 s 1000m utvendig leder sist, og den var positiv i nederlaget. Her er den riktig ute, og med flyt så er den med på foto. SPILLES!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag