Bergh har V4-bankeren

Robert Bergh kjører vår V4-banker denne mandagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Robert Bergh kjører vår V4-banker denne mandagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankeren er betydelig bedre enn grunnlaget! Frekkis gjør livet surt for favoritten! Vi er klar for en herlig ukestart! Du tar vel rygg?

Sportspills meny mandag:
Oddstips 1: Hammarby i trøbbel
Oddstips Wimbledon: Gasquet leverer varene igjen
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille 

En ny innholdsrik uke er i vente, og denne uken rettes blikket mot Harstad! Her skal det nemlig kjøres V75 for første gang, og ekstra spennende blir det når det også er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet! Vi i Nettavisen har satset tungt mot Harstad, og vi gleder oss stort til løpene på lørdag. Vi kommer selvfølgelig med FYLDIGE tips til banen i Nord, og de vil bli lagt ut i løpet av fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder dagen i dag så er den også meget spennende. Vi har nemlig en deilig JACKPOTKVELD i vente med jackpot i både V65 + V64-spillet. Klosterskogen kjører den norske V65-omgangen, mens det er Solvalla som står for den svenske V64-omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I lunsjen fra Solänget denne mandagen så velger vi å banke 11 Stoneface (V4-4). Den imponerte veldig i debuten for Robert Bergh, og viser den noe tilsvarende her, ja, da skal det ikke være snakk om saken.

Få ellers med deg følgende objekter:

V4-1 : 14 Janne Sisu – Trakk seg sist i beintøffe omgivelser, men den var uansett ikke på topp. Gangen før så er den på vei til å gjøre et enormt sterkt løp, og den feiler da i fra seg en 11-tid på oppløpet. Står her spennende til i et bra spor, og viser den samme takter som nest sist, ja, da duger den. PASSES!

V4-2 : 6 Global Revenge – Var helt enorm til seier sist, og den gjorde et løp i finalen da som nesten ikke skal være mulig. Har ikke det løpet tappet den helt så skal selvfølgelig sjansene være gode her. Vi dobler dog den lille bongen med en hest vi liker skarpt. 7 Balfour – Har kapasitet langt utover det grunnlaget som den har på konto, og i fjor så stod den til litt over 1x hver gang den startet. Kommer nå ut etter pause, det er gode rapporter på den, og den skal opplagt passes.

V4-3 : 9 Laurentius Romeo – Ligger denne nedpå hele veien, ja, da skal sjansene være MEGET GODE. På kapasitet er den nemlig veldig bra for klassen, og den var rett og slett kolossalt god i seiersløpet nest sist. Nå sist i V75’en så feilet den i fra seg en fin premie i den siste svingen, og da var den ute mot klart bedre hester enn dette. Kan få løpet i fra et perfekt smygspor, og den må tas på alvor. OBS!

V4-4 : 11 Stoneface – Debuterte for Robert Bergh sist, og den var helt strålende direkte! Dundret på utvendig leder, og første 1000m ble passert på 13,5! Knakk lederen, men ble selv plukket ned oppunder mål. Fungerte helt perfekt, og den holdt aksjonen bra i sammen selv når melkesyren kom tilslutt. Står her i springsporet på tillegget, og den kommer fort fykende direkte. Bør ta seg av denne gjengen om den er som sist, og vi anbefaler et bankerspill. Skal man begynne å gardere dette løpet så er det vidåpent!