Bergh viser frem en kanon


Robert Bergh kjører vår banker denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Robert Bergh kjører vår banker denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Banker med fremtiden foran seg! Frekt drag i kaldblodsløpet! Uspilt smellkaramell passerte mål med mye krefter igjen sist! Lunsjsnadderet er klart!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 1: Rosenborg kontrer dem i seng
Oddstips 2: AIK har fått opp dampen

V5A Klosterskogen: Klosterkveld med godbiter i V5
V5A Bjerke: Favoritter i trøbbel på Bjerke
V65 Øvrevoll: Jackpotfest på Øvrevoll

Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy
Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!
Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Suksessen bare fortsetter på galoppen:

Galopp-tipsene sitter, og det har vært et par herlige omganger i Sverige nå! Fra Jägersro på søndag 26. juli så spilte vi inn 149 964 i V4-spillet! Vi fikk fire lag med 4-riktige på Eksperten, og hvert av disse betalte altså ut herlige Kr.37 491,-.

Lagene som fikk fullklaff var som følger: Birgers søndagsmoro – To flate bonger med en innsats på Kr.1500 (5 andeler a 300) samt Kr.2000 (4 andeler a 500). Begge våre systemspill gikk inn, og her var innsatsen Kr.3000 (4 andeler a 750)

Fra Täby onsdag 29. juli så ble det mer valuta for dem som tok rygg. I V4-spillet så ble det dessverre ikke klaff på de flate bongene. Alle tre V4-systemene (4 andeler a 750) gikk dog inn, og betalte ut Kr.4 645 per stk.

I V5-spillet så gikk vårt mellomste forslag på Kr.432 inn, og det betalte ut flotte Kr.6 516,-. Alle våre V5-forslag satt som de skulle på Eksperten.

OBS! Det er jackpot på Øvrevoll denne torsdagen

Her kan du kjøpe deg inn på våre bonger/systemer på Øvrevoll

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi banker 5 Balfour (V4-2) i lunsjen fra Skellefteå torsdag. Dette er en hest som vi liker skarpt, og en billigere oppgave enn dette kan den knapt nok få. De tre øvrige løpene i V4-omgangen er svært åpne, og her kan det være duket for skrell!

Her er dagens objekter:

V4-1 : 2 Hirvonen – Småskummel innledning da vi ikke stoler på 1 Solakongen. Favoritten har nemlig ikke vist toppform på slutten, og kusken er heller ikke den enkleste å sveive inn. Ideen vår blir trent av samme mann, og normalt sett så skal Hirvonen være en bedre hest enn Solakongen. Hirvonen er dog meget ustabil, og galoppen er aldri langt unna. I en feilfri utgave så duger den her, og vi plasserer den knepent først i et småskummelt løp.

Biri med en ny herlig V75-omgang på lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V4-2 : 5 Balfour – Har et gaveløp foran seg på torsdag, og den taper ikke dette løpet om alt går normalt for seg. Var riktignok ikke på topp i sitt siste løp, men da var den også ute mot enormt tøffe hester. Fikk rett og slett syre til langt oppetter ørene da, og var ikke klar for å fly så fort andre gangen ut etter avbrekket. Første gangen ut, nest sist, ja, da avslutter den helt vilt, og det er en av de verste avslutningene som vi har sett på lenge. Mektig! På torsdag jogger den tidlig til tet, og dette er for oss dagens klare banker.

V4-3 : 10 Victory Brodde – Vi prøver oss med en uspilt smellkaramell her. Når det gjelder vår ide så likte vi den skarpt sist. Passerte da mål med full spenst uten å få noen luker. Den varslet vinnerform, og vi gav den et klart pluss i kanten. Skulle det klaffe bedre nå, og at den skulle få muligheten tilslutt, ja, da kan bomben smelle! Tas med på alt som et helfrekt objekt!

Biri med en ny herlig V75-omgang på lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V4-4 : 12 Birmingham – Her er det enten eller. Går ustabile Birmingham feilfritt, ja, da vinner den. Avsluttet sterkt i sitt siste løp, og da hadde vi 10 s 700m på klokken. Her møter den på en overkommelig gjeng, og det er egentlig mest opp til hesten selv, om den vinner eller ei. Er nemlig usikker, og galoppen pleier ikke å være langt unna. Vinner uten tull, men løpet garderes da vi altså ikke stoler på den.