Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V64 Åby: Jackpotkveld med over en million ekstra
Oddssingel EL:
Valencia går under radaren
Oddssingel EL:
Arsenal kan ikke gå all-inn i kveld
VM skiskyting mix stafett
: Norge innleder med gull
VM skiskyting mix stafett: Italias superjenter leverer
Oddssingel EL: Europa-eventyret fortsetter for Frankfurt
VM skiskyting
: Her er programmet

Bjerke travbane er vertskap for torsdagens dagens rett og det betyr internasjonal spill til både V4 og V5. V4 er først ut med spillestopp kl 12.20, mens V5 starter kl 13.05 og innledes i V4-1. I tillegg til Bjerke, er det kveldstrav med V65 på Klosterskogen, mens det er V64-omgang fra Åby. Her er det også stor jackpot med hele 1 031 200 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bankerfritt i V4
I V4-spillet velger jeg å spille bankerfritt og står på dobbeltbanker i V4-3. 5 Dupont blir nok ganske stor favoritt i dette løpet, men Hamre-traveren burde vel strengt tatt holdt unna for Babycat i V4-4 forrige torsdag. Kom seg til tet da, men måtte faktisk gi tapt for en usedvanlig opplagt Babycat oppunder mål. 4 Spicy Boss er motbudet. Hesten var ålreit i sitt første løp etter en liten pause på Bjerke for to uker siden, men fikk maks da. Klart billigere imot torsdag. I DD-spillet velger jeg uansett å bankerspille 5 Dupont.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Svak klasse på V4-1
Det er ikke rare sportslige kvaliteten på V4-1 og bortsett fra 4 Jas Ribb, tror jeg de seks øvrige som kommer til start kan vinne. 1 Golden Gait er ingen stjerne fra Sverige, men fra førstespor med Eirik Høitomt som kusk er det bra muligheter for seier og hesten blir mitt knepne førstevalg.

Alle på alt i V4-2
Det er ingen tvil om at 3 Hazil Boko er den klart beste hesten i V4-2, men Anderssen-traveren roter det stadig til for seg selv. Sist travet hesten for en sjelden gangs skyld feilfritt, men ble likevel bare sjette i mål. Jeg setter hesten klart først, men tar med alle åtte startende på samtlige V4-forslag.

Hamre kan ta begge DD-løpene
Frode Hamre har favoritten i begge DD-løpene og i V4-4/DD-2 redebuterer 7 Umaticaya på norsk jord etter et opphold i Frankrike. Hoppa er helt overlegen på kapasitet, men har galoppert veldig mye på slutten, så jeg nøyer meg med å sette henne klart først.

Rennesvik har V5-bankeren
Erlend Rennesvik fikk handlet 2 Børke Balderina for en billig penge og etter seiersløpet sist å dømme, kan Erlend Rennesvik ha gjort et varp med det kjøpet. Til tross for at hoppa er ni år gammel, har hun fortsatt veldig mye ugjort i løpsbanen. Hun er den klart beste hesten i V5-3 og så hun så veldig fint ut sist. 2 Børke Balderina blir min klare banker i V5-spillet i V5-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen