Björn Goop fester grepet om championatet


Björn Goop kjører dagens V4-banker. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Björn Goop kjører dagens V4-banker. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Norgeskjenning slår til direkte!? Frekt bud kom til mål med alle kreftene sine igjen sist! Vi byr på nytt snadder i lunsjen torsdag!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V5 Bjerke:
Gundersen har bankeren
V65 Klosterskogen: To herlige bankere i V65-spillet
Oddstips 1:
Lazio-sjefen bør frykte for jobben

En herlig torsdag venter for vi som elsker å spille på hester! Moroa starter opp allerede kl.12.20 med lunsj fra Eskilstuna. Deretter venter Bjerke sin lunsj kl.13.40. Om kvelden blir det V65 på Klosterskogen, før det hele avrundes med et V64-spill på Åby.

Bjerkefest for tolv siste info (lagnavn Leirvågs V76sisteinfo) bonger 9. desember!

Hovedbankeren på forslagene på Nettavisen, Patricia Hastrup, ble ikke bedre enn nummer tre. Men Nettavisen lager som kjent også alternative kupongforslag på Eksperten. Det var det ene av to oppsett under Leirvågs V76sisteinfo (16 lag her hadde Yazmina banker og samtlige fikk en sekser), mens det andre oppsetter hadde 2 Lobster's Sam som banker.

De som fikk sju rette (12 stk) hadde alle Lobster’s Sam som banker. Sjekk ut følgende:
Fire lag med fire andeler a kr 125 – 1 syver og 13 seksere – 37 759 kr tilbake per stk
Ett lag med ti andeler a kr 100 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Fire lag med fire andeler a kr 250 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Ett lag med fem andeler a kr 200 - 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr

Leirvåg hadde en strålende rank onsdag og kunne by blant annet by på følgende:
V76-1 - 2 Tem Mixi – førstevalg (2.valg i spillet)
V76-3 – 5 Kjappe Tina – førstevalg (6.valg i spillet)
V76-4 – 13 Smedtora – førstevalg (3. valg i spillet)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Eskilstuna torsdag så kan det fort bli GOOP-SHOW! Han kjører nemlig flere bra hester i omgangen, og han kjører også vår banker for dagen. 3 Well Done La Marc (V4-4) så strålende opplagt ut etter pause sist, og den taper ikke sitt løp om alt går riktig for seg.

Sjekk ut følgende:

V4-1 : 7 Scarlett Gede – Debuterer for Bjørn Goop denne torsdagen, og den er garantert godt forberedt første gangen ut. Har ingen fordel av distansen, men den går sprint også, og den har flydd fort på denne distansen tidligere. Pisk på den er et klart pluss, den tåler å bli brukt underveis, og det kan være duket direkte. OBS!

V4-2 : 10 Mon Petite Cheval – Kom ut etter et par mnd pause nå sist, og vi likte det vi fikk se da. Satt bom fast over mål, og den virket helt ubrukt i målgangen. Skal normalt sett ha gått klart fremover med denne blåseren i kroppen, den takler å gå med sko, og mot denne relativt billige gjengen så må sjansene være fine. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 7 First Glory – Er en av formhestene i feltet, og selv om sporet er noe sjansebetont så gir vi den tipsnikken. Hadde ikke marginene med seg sist, men den gikk uansett bra etter hinder på veien. På torsdag blir det nok full bøtt fra start, og klaffer det bare på startsiden så er den garantert med der fremme. OBS!

V4-4 : 3 Well Done La Marc – Så helt strålende ut i regi Bjørn Goop sist, og den kom alene til mål med krefter igjen da. Skal normalt sett være enda bedre på torsdag, og fra tidlig tet, ja, da skal dette løpet være over. Topp mulighet, og en klar banker i omgangen!

Rolf Lerum er din veileder mot hele 13 millioner i V75-spillet lørdag! Her kan du kjøpe deg inn i bonger med en pris fra fra Kr.50 til Kr.2 000,-.