*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Blekkan kommer med ambisjoner

Sangria Knight og kusk Jomar Blekkan. Torsdag kommer de ut i V4-2. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Frekkis fra Norge! Frekkis fra Sverige! Vi jakter Östersund med nytt snadder torsdag. Er det kanskje duket for en saftig V4-suksess?

06.12.18 19:23

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V5 Bjerke: Bankerfri lunsj på Bjerke
V65 Bergen: Internasjonal V65-omgang i Bergen
V64 Axevalla: Spennende V64-jackpotomgang på Axevalla
Oddstips 1: Oilers har spilt seg i form
Oddstips 2:
Färjestad slår formsterke Luleå
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Östersund sparker i gang torsdagen med sin V4-lunsj kl.12.20. Deretter skal vi til landets hovedbane, Bjerke, og her begynner V5-lunsjen kl.13.40. Bergen Travpark byr så på en INTERNASJONAL V65-OMGANG, og løpene mellom de syv fjell starter som vanlig kl.18.55. Høydepunktet denne torsdagen skjer på Axevalla hvor det er JACKPOT I V64-SPILLET! Hele 979 603 finnes ekstra i sekserpotten, og løpene er i gang kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Östersund står for dagens V4-lunsj fra Sverige. Det er en jevn/spennende omgang, og vi blir alt annet enn overrasket om dette gir bra betalt. Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 2 Svärting A.C. – Har fått to løp i kroppen etter den kom inn på stallen til Martin P. Djuse sin stall, og den er på vei mot storformen. Så helt strålende ut i banen sist, og den avsluttet også skikkelig bra. Var ikke tom over mål, og den fikk et pluss i kanten av oss. Har drømmebetingelser her, og vi iler til med tipsnikken i et ellers veldig åpent løp.

V4-2 : 6 Sangria Knight – Er i MEGET bra form, og den burde være litt spennende i et løp som dette. I V75’en sist havnet den opp i dårlige rygger, og den feilet som HELPIGG i stengt posisjon ca 350m fra mål. Er litt variabel, men den har solid grunnkapasitet, og det at Jomar kan ha pisken med seg her er i hvertfall ikke noe minus. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 1 Husnäs Elving – Var kanskje ikke helt på topp sist, mens den nest sist var helt fantastisk. Var da klin overlegen, og den fikk to pluss i kanten av oss. Leverer den slik igjen, ja, da taper den ikke dette løpet fra tet. Motivert favoritt, men pga innsatsen sist tør vi ikke å banke den.

V4-4 : 8 Broximus Zet – Får opp stjerneskuddet Magnus Djuse her, og vi banker den på DD-spillet. Satt BOM FAST som pigg sist, og den varslet form etter en liten pause. Er ordentlig bra på kapasitet, den har kun fordel av den lange distansen, og går alt riktig for seg så må sjansene være gode. SPILLES!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.