*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bortglemte objekter til lunsj

Ove A. Lindqvist er aktuell i lunsjen mandag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Tre bortglemte objekter kan gjøre denne lunsjen særdeles godt betalt! Sjekk ut våre oppdaterte lunsjtips, og bli med oss i jakten på tusenlappene!

05.08.19 19:50

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V5 Bjerke: Hamre har bankeren på Bjerke
V64 Färjestad: Nydelig jackpotomgang på Färjestad
Oddstips 1: Godset MÅ vinne
Oddstips 2:
Huddersfield slår et svekket Derby
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

En særdeles innholdsrik uke venter, og her blir det flere høydepunkter på både trav og galoppbanen. Når det gjelder dagen i dag så er den hektisk, og moroa begynner allerede kl.12.10 på Bjerke. Her venter et V5-spill og fransk lunsj. 10 minutter senere skal vi til Sverige og Hagmyren. Her blir det som vanlig V4. Om kvelden er det Leangen som står for den norske V65-omgangen kl.18.55, mens V64-omgangen skjer på Färjestad kl.19.30. PÅ FÄRJESTAD ER DET JACKPOT MED 905 294 EKSTRA I SEKSERPOTTEN.

V75-systemfullklaff på Jägersro 30. juli - tok du rygg?
Tipsene var SOLIDE på Jägersro denne tirsdagskvelden. Det begynte bra med TOPPBONGER til den innledende V4-omgangen, og V4-bongen til Kr.975 betalte ut knallfine Kr.7 710,-. I V75-spillet kom vi ikke helt til mål på de flate, men på våre to systemer (fire andeler a Kr.1000 / 20 andeler a Kr.200) ble det en deilig opptur. Disse betalte ut Kr.22 062 hver seg. Dog var det veldig surt i finalen hvor Illuminati feilet i mål som vinner. Da hadde nemlig våre systemer betalt ut rundt 50 000 hver seg.

Lerum med knallsterke V65-tips til Kalmar 27. juli - Kr.1 920 ble til Kr.11 414!
Under nattravet til Kalmar serverte undertegnede meget solide vurderinger, og det ble en ordentlig opptur for dem som "rygget" den store bongen til Kr.1 920,-. Her kunne man nemlig hente ut meget fine Kr.11 414,-. Reddington innfridde som dagens beste banker, og godbiter som Virgin Maiden (2-valg) og Tengil Face (2-valg) ble servert som herlige tipsenere.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Hagmyren stå for dagens lunsj fra Sverige, og det er en klart spennende omgang vi har foran oss. Vi har jobbet frem flere bortglemte ideer, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V4-1 : 9 Aruba Babe – Spennende innledningsløp hvor det kan skrelle til. Vår ide har ikke en spesielt bra rad, og den trenger derfor ikke å bli mye spilt. Vær dog litt OBS på at formen her er på vei, og sist gikk den HELPIGG i mål etter altfor sene luker. Det var første gang i karrieren at skoene var fjernet, og det var tydelig at det gav et solid kick. Her skremmer ikke motstanden, og vi roper et stort varsko!

V4-2 : 7 Celinn Palema – Var veldig fin under sal sist, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Knep seieren etter en strålende sisterunde, og var ikke tom over mål på en solid tid. Litt lengre distanse skal ikke være noe minus, springsporet på tillegget burde passe bra, og her skal man være på vakt! Slår til som en noe bortglemt godbit?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 6 Alf Ann – Gjorde comeback etter et lengre avbrekk sist, og vi likte det vi fikk se. Satt altså bom fast som fulltanket over mål, og den hadde høyst trolig vunnet det løpet med luker tilslutt. Har normalt gått ytterligere frem med den blåseren i kroppen, og den kan ikke få et finere løp enn dette grunnlagsmessig. SE OPP!

V4-4 : 1 Timetobecool – Har et skreddersydd løp foran seg i finalen, og dette dreier seg normalt om tet og slutt. Feilet fra start med auto sist, mens den feilet på oppløpet etter en tøff reise nest sist. Nå tror vi på feilfri avgang, tet, og siden er vel dette over? Bankes på de litt mindre bongene og på DD.

Annonsebilag