Bro Park med herlig galopplunsj


Carlos Lopez som her vinner med Punktum Finale under sesongavslutningen på Øvrevoll for 14 dager siden, er som vanlig het under V4-løpene på Bro Park onsdag.
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Carlos Lopez som her vinner med Punktum Finale under sesongavslutningen på Øvrevoll for 14 dager siden, er som vanlig het under V4-løpene på Bro Park onsdag. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Bro Park byr på fine spilleløp til onsdagens V4-lunsj.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V75 Bjerke: I kveld er det premiere for V75 Bonus
Tippetips: Seks Premier League-kamper på ukens midtukekupong
Oddssingel PL: Old Trafford er en marerittbane for Arsenal
Oddssingel PL: Fulham spilles til strålende odds
Oddsdobbel 1: Stabæk i helsprek onsdagsdobbel
Oddsdobbel 2: Favorittdobbel med Chelsea og Rangers
Vikinglotto: I kveld kan du vinne 71 millioner kr
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Onsdag er det som vanlig galopp til lunsj og Bjerke til kvelds. Men det er samtidig premiere for nylanseringen V75 Bonus som blir fast spilleprodukt på onsdagene fremover. Galoppen er det Bro Park som tar seg, og det er kun V4 på menyen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Og det er nettopp galoppløpene på Bro Park det heretter skal handle om i denne artikkelen. Det har vært flere avlyste galoppstevner i Sverige den siste tiden, men det ser bra ut for løpene onsdag ettermiddag. Nettavisens galoppeksperter hadde en strålende oktober og leverte også en meget solid november. Under sesongavslutningen på Øvrevoll for ti dager siden, ble det flott gevinst i V4-spillet.

Solid V4-gevinst på Øvrevoll torsdag 22. november
Ingen favoritter vant i V4-spillet denne torsdagen. Nettavisens V4-forslag med innl. pris på kr 960 satt imidlertid klokkerent. Utbetalingen i V4 landet på flotte 6 790 kr.

Ny suksess på Bro Park i V4 onsdag 21. november
Det ble ny flott klaff i V4-spillet på Bro Park denne onsdagen. Våre eksperters V4-forslag med innl.pris på kr 480 satt som støpt og betalte tilbake pene 2 577 kr.

Nesten 14 000 tilbake på V4-systemet
Det ble ikke lettløst på Øvrevoll torsdag verken i V5 (23 486 kr i utbetaling) eller i V4-spillet. Men våre systemet fortsetter å høste gevinster. Fire glade systemspillere (fire andeler a kr 750) kunne glede seg over fire rette og en V4-utbetaling på kr 13 946.

Fin V4-gevinst på Øvrevoll torsdag 8. november
Nettavisens galoppeksperter sitt V4-forslag med innl.pris på kr 960 satt som støpt denne torsdagen. Den favorittfrie rekken betalte tilbake pene 3 872 kr.

Kr 144 ble til 3 872 kr i V5 på Bro Park onsdag 7. november
Til tross for en strålende rank med førstevalg på 5 Masumi i V4-3 (4. valg i spillet) og 3. valg på 14 Heart Man i V4-4 (6. valg i spillet), kom vi ikke i land i V4-spillet denne onsdagen, da vi gikk tynt i V4-2. Men i V5-spillet ble det storeslem. Det aller minste V5-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 144) satt som det skulle og betalte tilbake meget flotte 3 872 kr.

Over 100 000 kr tilbake i V5-spillet på Jägersro søndag 4. november
Det ble aldeles ikke lettløst i V5-spillet på Jägersro søndag. Men Nettavisens galoppeksperter fanget storoutsideren 6 Leo The Lion (6. valg i spillet og markert på 3 prosent) på kun tre hester på sitt største V5-forslag (innl.pris kr 1 944) i V5-3. Ingen favoritt vant og V5-utbetalingen stoppet på storfine 25 864 kr. På Eksperten ble det klaff for tre andelslag med fire andeler a kr 500, samt et systemspill med fire andeler a kr 750.

Suksess også i V4-spillet på Jägersro søndag 4. november
Det ble ikke like stor utbetaling i V4-spillet. Men folkebankeren 3 Angel Love måtte nøye seg med 2. plass i V4-2 og her vant nestfavoritten 4 Marta. Den var med på V4-forslaget med innl.pris kr 924 og det forslaget satt som støpt og betalte tilbake pene 3 104 kr.

Solid systemklaff i V5 på Øvrevoll torsdag 1. november
Det ble alt annet enn lettløst i V5-spillet på Øvrevoll denne torsdagen til tross for at to førstevalg vant. Vårt V5-system med fire andeler a kr 750 fortsetter å fange gode gevinster. 15 749 kr ble utbetalingen nå.

Dobbel V5-utbetaling i V4 på Øvrevoll 1. november
Vi måtte dessverre opp på vårt største V4-forslag (innl.pris kr 1848 kr) for å fange dønn sistevalget 5 Princess Jessica i V4-1. Og grunnet strykning i V4-4, fikk vi to ganger V4 på dette forslaget og flotte 10 208 kr i utbetaling.

Spennende V4-runde på Bro
Onsdag skal det avholdes hele 12 løp på Bro Park. Løpene fra søndag går etter den ordinære V4-lunsjen.

I V4-2 møtes flere gode toåringer. 5 Irene's Prince og 7 Love You Vero blir våre to hester på de to minste V4-forslagene, mens 1 For The Roses og 6 Man in the Moon blir med på de to største.

Caroline Malmborg trener nevnte Beach Road One i V4-1 (denne er blitt strøket), og hun har også favoritten i finalen. 10 House in Order var suveren sist, og etter fire måneders seierstørke har det løsnet for stallen. Et dårlig fôr var årsaken, og stallen skal passes fremover.

Spennende er 4 Superdose i V4-3. Faren Overdose var blant de beste i verden, og sønnen skal ikke ha arvet mye for å slå disse konkurrentene. Blir vår singelstrek i DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen