Carlos tilbake i hetluften


Carlos Lopez (her med Dancewithastranger) rir blant annet favoritten 3 Negroamaro i V4-2 på Klampenborg lørdag.
Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Carlos Lopez (her med Dancewithastranger) rir blant annet favoritten 3 Negroamaro i V4-2 på Klampenborg lørdag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Carlos Lopez har flere flotte vinnersjanser i både V4 og V5 på Klampenborg lørdag.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En herlig travhelg står foran oss. Lørdag er det dobbel jackpot i V75 fra Sørlandets travpark, det er ekstra V75 fra Solvalla søndag og både lørdag og søndag er det solide jackpotomganger i V65-spillet fra hhv Harstad (lørdag kveld) og Biri (søndag kveld). Men det også galopp på lørdag og som vanlig er det danske Klampenborg som gjelder da. Det er både V4 og V5, og det er nær sagt som vanlig gode muligheter for at det blir fine penger i både V4 og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens galoppeksperter har levert solide tips gjennom hele 2015 og også i oktober har det vært bra uttelling:

I V4-omgangen på Jägersro onsdag ble det favorittpreget i de tre første avdelingene, men Birger og Morten varslet om at det kunne smelle i V4-4 og fikk rett. Der vant 10. valget 2 Sir Edward og sendte V4-utbetalingen opp i pene 1 529 kroner. Det mellomste forslaget (innl.pris kr 448) satt klokkerent.

Onsdag (14. oktober) måtte de riktignok ty til systemspill (fire andeler a kr 750) for å fange fire rette, men utbetalingen ble uansett solide 10 956 kroner.

Fredag (9. oktober) ble det strålende treff i både V4-spillet og V5-spillet på Øvrevoll. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 707 kroner og det største forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 900) satt klokkerent. I V4-spillet ble det enda bedre. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 11 659 kroner.

Søndag 4. oktober ble det også strålende klaff i V4-spillet på Øvrevoll. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner.

Vurderinger til V4-løpene på Klampenborg lørdag:
V4-spillet på Klampenborg har to relativt klare favoritter i de to første avdelingene. 3 Thrustyourinstinct (V4-1) og 3 Negroamaro (V4-2)står best til i sine respektive løp, og seierssjansen synes god. Vi går relativt tynt ut fra start og dekker bredt i de to siste avdelingene. Særlig ser V4-4 vrient ut. I dette løpet med gode hester er det overraskende ofte en outsider som vinner. Dette er sesongens nest siste løpsdag på banen, som avsluttes søndag 1. november.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-spillet er meget krevende. Ingen banker og vrient å kutte hester i flere avdelinger borger for en solid utbetaling i det spillet.