Deilig lunsj fra Sverige

Jorma Kontio kusker dagens tyngste V4-favoritt i Eskilstuna.
Foto. Roger Svalsrød hesteguiden.com
Jorma Kontio kusker dagens tyngste V4-favoritt i Eskilstuna. Foto. Roger Svalsrød hesteguiden.com

Feller den store favoritten!? Ja, vi byr på interessant info rundt et hett objekt! Sylvass ide i finalen! Den må med på alt! Du tar vel rygg på lunsjsnadderet?

Sportspills meny torsdag:
Lunsj-V5 Bjerke: Montesjokk fra Kvasnes
V65 Øvrevoll: Ny festaften i Bærum
Oddstips:
Overraskelse i Copa-semifinalen
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

100 000 innspilt i V76 24. juni!: Under omgangen på Bjerke onsdag så ble det SYV RIKTIGE på totalt seks av våre andelslag. Fem flate andelslag (seks andeler a kr 332 – og fire andeler a kr 500). I tillegg til systemet som var på fire andeler a kr 1500). Utbetalingen ble ca 15 000 for hvert av andelslagene. I tillegg så ble det spilt inn ca 10 000 på femmere på de andre andelslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

400 000 innspilt i V75 20. juni!: Det ble en fin lørdag for de som tok rygg på oss under V75-løpene på Forus. Det ble sju rette på 35 andelslag (innl.pris hhv kr 900 og kr 1800 på 31 av dem), i tillegg til fire systemspill (innl.pris på disse hhv kr 3950 og kr 4950 ). Snittutbetaling på ca kr 11 400 på de andelslagene som fikk sju rette og ca 400 000 innspilt.

63 144 innspilt i Harstad 21. juni!: Vi satser knallhardt mot Harstad, og dette er et satsningsområde for Nettavisen. På søndag så gikk seks av våre bonger inn på banen i Nord, og hver av dem betalte ut 10 524,-. X. Factor (Odds 16,92) skrellet i finalen, men den stod først på vår rank... Innleveringsprisen på de bongene som vant var hhv kr. 480 / kr.960,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I lunsjen fra Solvalla tirsdag så serverte vi Askö Q. (4-valg) som en NY herlig vinner fra Sverige, og den vant meget lett i finalen. Fra Sverige denne torsdagen så er det Eskilstuna som står for V4-løpene, og nå kan vi by på følgende godbiter:

V4-1 : 6 Caddie Hit – Er den klart beste hesten i innledningen, og kommer den seg bare ut i fra start så skal dette dreie seg om en flott mulighet. Nå sist gikk den sterkt etter galopp. Nest sist ble den knalltøft disket fra seieren. Tredje sist viser den 13,4/2400m etter galopp. Distansen på torsdag takler den bedre enn de fleste, og vi føler at denne er veldig MOTIVERT i innledningen.

V4-2 : 10 Occasione Font – Ligger i skorpen, og den skal passes på torsdag. Nå sist så avslutter den strålende i kulissene, har full spenst over mål, og det var krefter igjen. Vi har da 10,4 s 800m på den. På torsdag passer distansen bedre, og med tempo så er den ikke ueffen. Tas med som en frekkis! 

Ingen kan Leangen bedre enn Kurt Leirvåg! På lørdag venter NY herlig V75-omgang, og Leirvåg har snadderet klart!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V4-3 : 9 Jartinec – Er stadig bedre enn raden, og den er verdt litt oppmerksomhet her. Nå sist gikk den godkjent på en oppjaget sprint. Nest sist går den pigg i mål mot tøffe hester, og vi har 12,2 s 1000m på klokken. Tredje sist så avslutter den klart bra. Nå passer distansen igjen, sporet er interessant, og denne går til mål. PASSES!

V4-4 : 9 Zcary Leg – Har nå fått seg tre løp i kroppen, og den blir stadig bedre. Nå sist så den helt enorm ut, og måten som den avgjorde på nedover oppløpet imponerte veldig. Jogget 12 s 700m, og da ble den ikke kjørt en meter. Hesten kunne nok vært noen kilo lettere, men det vil den bli bare den får gå løp. Kan garantert langt ned på 14-tallet, og feilfritt lar den seg neppe stoppe. SPILLES!