Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Øvrevoll: Jan-Erik Neuroth i hetluften på Øvrevoll
V65 Klosterskogen:
Geir Flåten har V65-bankeren på Klosterskogen
V64 Åby:
Vi jakter ny V64-suksess
V5 Drammen: Jakter stolpe i programmet
Oddstips: Ny folkefest når Odd tar i mot Haugesund i cupen
Oddssingel La Liga: Mirakelmannen leder Villarreal til ny seier
Spillsenteret:
Vi har vurdert torsdagens viktigste kamper

Lerum med 66-oddser på Solvalla 29. oktober - Kr.180 ble til Kr.7 520!
Undertegnede gjorde rent bord på Solvalla denne kvelden, og i V64-spillet var tipsene SVÆRT STERKE! På den minste bongen til Kr.180 (betalte ut Kr.7 520) innfridde bankerne Zenit Brick og Gargamel Sisu. Stjernesmellen Princess Kei'em (66,43 i odds/1,3%) slo til som en SJOKKERENDE GODBIT, og følgende info ble gitt:

12 Princess Kei’em (V64-2) – Kan være noe for de som leter på dypet. Fullførte klart bra sist, mens den kom solid tilbake etter galopp nest sist. Har fått tre løp i kroppen etter pause, den utvikler seg fint, og gjør seg ikke bort med litt flyt på veien.

Lerums lille V5-BONG på Kr.168 betalte ut Kr.12 322 i Harstad 26. oktober!
Det ble servert helt fantastiske tips i V5-spillet til Harstad lørdagskveld, og ALT av bonger satt i V5-spillet! Den MINSTE bongen til kun Kr.168 betalte ut STORFINE Kr.12 322,-. Stjernesmellen Camillo (4,3%) var med på kun to hester på den lille bongen, og følgende info ble gitt:

5 Camilio (V65-5) – Er egentlig god nok i massevis, og hadde vært HET med form. Nå er formen usikker, og den er derfor kun en liten gardering.

Lerums SJOKKVINNER sørget for luketømming i V4-spillet 25. oktober!
8-valget Simb Triumph (V4-4)
stod først på ranken, og solid info ble gitt. Den LILLE V4-bongen til Kr.160 satt som spikret, og betalte ut fine Kr.1 152,-. Tok du rygg på følgende info til Kalmar fredag?

12 Simb Triumph (V4-4) – Er VELDIG bra, men blir likevel kraftig undervurdert i finalen. Sporet på en kjapp sprint trekker naturligvis ned, men motstanden er billig, og med tempo blir vårt drag skummel for noen og enhver. Så meget fin ut etter pause sist, og kom til mål med krefter igjen da. Kan blåse alt med tempo, og vi velger å varsle skarpt for denne bortglemte ideen.

Lerum med ny V4-fest - Kr.216 ble til Kr.4 168!
Alt av V4-bonger satt til Gävle 24. oktober, og den minste bongen på Kr.216 betalte altså ut Kr.4 168,- Nordsjø Odin kunne naturligvis ikke tape, og når godbiten, Lome Brage (3-valg), innfridde i finalen, ja, da ble det særdeles enkelt!

Lerum med LUNSJFEST på Axevalla 22. oktober!
V4-tipsene satt som spikret i lunsjen, og den MINSTE BONGEN på Kr.240 betalte ut meget fine Kr.3 466,-. Global Wonderland innfridde som en banker av stål!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Visby er først ut denne torsdagen, og da skal det naturligvis dreie seg om V4-lunsj. Vi innleder i V4-1 med kun to hester, men krydrer bra på i de tre øvrige løpene i jakten på flotte kroner. Gå ikke glipp av følgende godbiter:

V4-1 : 1 Explosive De Vie – Spurtet knallbra nest sist, mens den sist var KLINK overlegen. Har sett veldig bra ut etter pause, og dette er en hest som er herdet mot langt tøffere motstand enn hva som venter i lunsjen. Er lynrask fra start, og selv om innersporet ikke er optimalt på denne banen så burde sjansene for tet være gode. Har en STOR mulighet, og det er snakk om en motivert tipsener.

V4-2 : 10 ST No More War – Her er det veldig åpent, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Vi drar til med en dypvannsfisk, og vi gjør det på en hest som har vinnerform i kroppen. Spurtet meget sterkt sist, og kom da til mål med krefter igjen. Står i springsporet på tillegget, og klaffer det bare for kusken så gjør ikke denne seg bort. 3 Farfar Lixarve – Er 20m billigere ute enn 9 Echo Gamble fra løpet sist, og da ble den også sittende fast i kulissene. På sitt beste er ikke denne så verst, og med spennende betingelser nå så kan den fakta overraske.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 1 Thunder Rick – Har vært litt småsyk, og kommer her ut etter en liten pause. Slikt kan sørge for overskudd, og fra tet blir den ikke enkel å fange. Dette er nemlig en bra sprinter som ikke kan få spesielt bedre betingelser enn hva som venter nå. SKAL BARE SPILLES, og vi iler til med tipsnikken!

V4-4 : 6 Rossa Regina – Holder sin FLOTTE form, og den gikk et meget sterkt løp etter tidlig galopp sist. Havner den bare riktig på det nå så har den form å utfordre 12 Evoque, og vi setter den småfrekt først.