*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Deilig lunsj på Lindesberg

Magnus Jakobsson kjører en av våre favoritter i lunsjen tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Åpen omgang! Supersjokk som er betydelig bedre enn rad! Spennende ide utfordrer favoritten! Vi gleder oss stort til tirsdagens lunsj! Du blir vel med på moroa?

04.08.15 08:42

Sportspills tirsdagsmeny:
Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy
Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!
Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

V5 Leangen: Vi spekulerer i mot favorittene
V65 på Forus: Årets beste V65-omgang venter

V65 Täby galopp:
Nye utfordringer på galoppen

I lunsjen fra Bollnäs i går serverte vi Leave The Dream (10,6%) som en banker for de frekke! Nye godbiter blir servert til dagens lunsj på Lindesberg. Våre objekter finner du lengre ned i denne artikkelen.

Av høydepunkter i uken som er viktig å få med seg så vil vi spesielt trekke frem V75-omgangen på Leangen lørdag hvor det igjen er DOBBEL-SYVERPOTT! Våre tips kommer i løpet av fredagen.

Glem heller ikke at vi avrunder uken på Drammen med en herlig jackpotomgang i V65-spillet. Her ligger det hele 571 661 ekstra i potten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Stor opptur fra Östersund 31. juli - Ca Kr.121 000 innspilt!

* Det ble servert knallsterke tips fra Östersund denne kvelden, og vårt store V64-forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 296 satt som det skulle. De som fulgte det kunne hente ut flotte Kr.13 246,-

* 31,41-oddseren Red Carpet (V64-2) tok en imponerende seier fra dødens i monteløpet, og den sjokket de fleste spillerne denne fredagen. Vi hadde dog tro på supersjokket, og på vår rank stod den faktisk først!

* På Eksperten satt ÅTTE av våre V64-forslag. De het Lerums V64-fredag, og siste V64info Sverige. Innleveringsprisen på lagene var fra Kr.1000 (5x200 / 4x250 / 10x100) - Kr.2000 (4x500). Hvert av disse lagene betalte ut fra Kr.12 976, og oppover. Vi gratulerer så mye.

Meget hektisk tirsdag venter! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.20 - Lindesberg (V4)

Kl.13.40 - Leangen (V5)

Kl.18.50 - Täby galopp (V65 + V4)

Kl.18.50 - Forus (V65 + V5)

Kl.19.25 - Jägersro (V64)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til løpene på Lindesberg:

V4-1 : 8 Sheriff Bi – Er sylvass ut bak bilen, og tredje sist så blåste den til tet fra et nøyaktig samme spor. Da vant den lett. Nå sist så satt den også i tet, men da ble den plukket ned av en bedre hest for dagen. Her er det BILLIG imot, og skulle den komme seg foran igjen så kan det fort dreie seg om en vinner. OBS!

På lørdag braker det løs med DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Leangen

V4-2 : 5 Sungift Z.A. – Har stor fart i kroppen sin, og den gjør en spennende start etter pause. Kan muligens komme seg tidlig foran her, for så å slippe Lucky Harry? Da er den garantert et optimalt opplegg, for Klaus Kern pleier ikke å holde igjen sine hester. Sungift Z.A. spilles direkte da dette er et passende løp for den, og oddsen er heller ikke verst. SE OPP!

V4-3 : 9 Harlekin Sign – Avsluttet bunnsolid tredje sist, og da hadde vi 13,6 s 800m på klokken. Nest sist var den ikke helt på topp, men den ble strøket til et nytt løp kun noen få dager etter dette løpet nest sist, og den hadde altså feber. Nå sist så viser den overlydsfart mellom to galopper, og den går noe så rått! Kusk imot, men skulle det klaffe her, ja, da blir vi skuffet om den ikke dukker opp helt i fremste rekke! Hadde latterlige 1% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, og det er helt fullstendig feil. MÅ MED PÅ ALT!

På lørdag braker det løs med DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Leangen

V4-4 : 3 Smirre Creek - Har en passende oppgave foran seg i finalen, og mye tyder på at startspesialist Magnus Jakobsson blir å finne tidlig i tet med Smirre Creek. Var riktignok ikke god nok i V75’en sist, men nest sist så er den strålende i nederlaget mot gode Panterei Ans. Nå er draget vårt mer riktig ute igjen, og den har rett og slett et sjeldent fint løp foran seg. MOTIVERT!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag