Gå til sidens hovedinnhold

Deilig V4-lunsj på Jägersro

Jägersro står for dagens V4-lunsj fra Sverige, og det er en spennende omgang vi har foran oss. V4-opptur i vente?

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V5 Drammen: Skinner solen i Drammen?
V65 Momarken: En Amazing vinner på Momarken
V65 Solvalla: Gnistrende V65-jackpotomgang med 1,3 millioner ekstra
Oddstips 1: Bournmouth slår kraftig tilbake
Oddstips 2:
Poengfangsten har startet for Palace
Oddstips 3: Sterling leder City til ny seier
Lykkespill
: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Med kun 20 dager igjen til julaften så hadde det ikke vært feil å fått noen oppturer i spillet, og i dag skal vi prøve oss litt i både Norge og Sverige. Jägersro er først ut med sin V4-lunsj kl.12.20. Deretter skal vi til Drammen hvor V5-lunsjen begynner kl.13.40. Momarken står så for den norske V65-omgangen kl.18.55, før Solvalla avrunder tirsdagen med sin V65-omgang kl.19.30. På Solvalla er det STOR JACKPOT med hele 1 298 969 ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jägersro står for tirsdagens lunsj, og det er ganske bra kvalitet på løpene. Vi har jobbet frem et par ordentlig frekke objekter, og skal til lukene med følgende snadder:

V4-1 : 2 New Lexington – Årsdebuterte på 12,0 i fjor, og den er overlegen i innledningsløpet om den leverer slik etter et nytt langt opphold. Vi liker dog lite slike lange opphold etter skader, for det er noe som tar bort litt av tøffheten i hester. Motivert favoritt, og en banker om man ønsker å gå tynt ut. Dog vil vi gjerne se den i et løp før vi går ALL IN.

V4-2 : 8 Asajj T.Dream – Ser ut til å gå helt under raderen her, men feilfritt må denne være veldig aktuell. Den satt bom fast på knallgode 13,7/2140ma nest sist, mens den gikk et gedigent løp etter en grov startgalopp sist. Var ikke tom over mål, og den fikk igjen et klart pluss i kanten av oss. Er MILEVIS bedre enn raden, og som lite spilt må vi bare varsle. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 2 Alonso Caesar – Er en KNALLGOD hest i grunnlaget, og den duger normalt svært godt i et løp som dette. Kom ut etter en to mnd pause sist, og den gikk et helt svett løp etter at den feilet seg bort tidlig i sluttrunden. Havnet langt bak, men kom noe helt forrykende tilbake. Har en perfekt oppgave foran seg nå, og uten tull på veien dukker den opp på foto. SPILLES!

V4-4 : 9 Chinaman – Småskummel finale hvor vi ikke stoler på storfavoritten. Vår ide kommer ut fra formstallen til Lövgren, den har fått to løp i kroppen etter pause, og den burde ikke være veldig langt fra storformen nå. Smygsporet skal dessuten passe bra, og dette kan fort bli veldig riktig. PASSES!

Kommentarer til denne saken