Det ble søndagsfest med Carlos


Carlos Lopez dominerer voldsomt på Øvrevoll for tiden. Søndag blir han stor favoritt sammen  med Miss Rebel i V4-2/DD-1.
Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Carlos Lopez dominerer voldsomt på Øvrevoll for tiden. Søndag blir han stor favoritt sammen  med Miss Rebel i V4-2/DD-1. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Nettavisens galoppeksperter med ny stor tipssuksess på Øvrevoll søndag.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Oppdatert søndag ettermiddag:Nettavisens galoppeksperter fornekter seg ikke.Søndag ble det på ny strålende klaff under V4-spillet på Øvrevoll.Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner.

Og ranken var strålende.
- 9 Al Quest (fjerdevalg i spillet i V4-1) var ranket som 3. valg
- favoritten 6 Miss Rebel ble bankerspilt i V4-2.
- 2,8 prosenteren og 9. valget 10 Date With Dynamite var rangert som 5. valg og med på kun seks hester.
- i V4-4 vant 5. valget 6 Stinger. Denne var rangert som andrevalg.

Nettavisens galoppeksperter hadde gode vurderinger til fredagens lø på Øvrevoll. I DD-spillet bankerspilte de 11 Luckyreno i DD-2 mot dagens største favoritt Priceless.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V4-spillet ble det dessverre ikke treff på de flate bongene (der spilte de fire hester på samtlige forslag i V4-2 og da hjalp det ikke at de hadde rangert vinneren Ares som et femtevalg - var sjettevalg i spillet). Men systemspillet på fire andeler a kr 750 satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 30 771 kroner. 

Nettavisens galoppeksperter har hatt en flott periode gjennom hele året, her er noen av høydepunktene de siste ukene:
Torsdag 24. september ble det flott klaff for Nettavisens galoppeksperter under V64-jackpotomgangen på Jägersro galoppbane. Det mellomste spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) satt klokkerent og betalte tilbake pene 2 844 kroner. I V4-spillet ble det også flott klaff. Det aller minste V4-forslaget (innl.pris kr 162) betalte tilbake 2 052 kroner. Den eneste overraskelsen på Täby torsdag var sistevalget og 5,7 prosenteren Catch The Cider i V64-3/V4-1. Denne var rangert som tredjevalg av Nettavisens galoppeksperter.

Täby søndag 20. september (V64) innfridde bankeren 10 Icecapada og 8. valget 4 Silky Road var andrerangert på tipsene. Det innebar at det aller minste spilleforslaget (innl.pris kr 192) gikk inn med seks rette og betalte tilbake meget pene 5012 kroner. I tillegg ble det natuligvis seks rette for samtlige andelslag på Eksperten med lagnavn "Birgers V64søndag".

Nettavisens galoppeksperter er med andre ord i strålende tipsform og byr på følgende til søndagens V4/V5-omgang (V4 og V5 er helt adskilt):

Fantastiske løp på Øvrevoll søndag. Breeders Classic har over en halv million til vinneren, og det er topp toåringer og våre beste hekkehester til start.

Lopez har bankeren
I V4 setter vi pengene på 6 Miss Rebel i V4-2/DD-1. Hun er i knallorden og er naturlig rask fra start. Det er et pluss, for med 15 hester i feltet kan hestene i baktroppen få trafikkproblemer. Vi har to ganger tidligere brukt Miss Rebel som banker med hell, og vi tror hun vinner igjen søndag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lopez har luringen
De øvrige V4-løpene er vanskelige, og muligheten for et par skreller er stor. Luringen blir 9 All Quest i V4-1. Etter en litt svak sesong, har det vært fremgang de to siste startene. Lopez rir, og han rir i en voldsom flyt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V5-spillet er 4 Hot Wing en klar banker i V5-5. Taper ikke om han ikke snubler i en hekk, men det har han ikke gjort til nå