*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ekstremt spennende V4-lunsj med sjokk på menyen

Erik Berglöf er aktuell i dagens V4-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Det oser store kroner i dagens V4-omgang, og vi spiller småfrekt med flere sjokk i jakten på storcashen.

01.06.17 19:52

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V5 Forus: Bankerfrie lunsjbonger på Forus
V65 Klosterskogen: Stjernerytteren har den beste jackpotbankeren
V65 Øvrevoll: Summer sørger for ny galoppfest
Oddstips 1: Strømsgodset har alt å tape mot lillebror
Galoppsuksess: Storeslem for Nettavisens galoppeksperter

Vi er klar for en ny mnd, og det store høydepunktet i denne mnd er OGP som kjøres neste søndag. Her venter det fantastisk sport, enorm omsetning, og dette er det store høydepunktet som vi har i Norge innen travet. Når det gjelder dagen i dag så sparkes den i gang kl.12.20. Örebro står for dagens lunsj-V4. Deretter blir det også lunsj fra Stavanger, og Forus. Her starter man V5-1 kl.13.40. Om kvelden er det en liten JACKPOT på Klosterskogen, og det ligger 215 252 ekstra i dagens sekserpott. V65-1 på Klosterskogen starter kl.18.50. På tampen av dagen blir det galopp, og Øvrevoll byr på en knakende fin V65-omgang med start kl.19.25.

Eventyrlig klaff på Bro Park 29. mai!
Nettavisens galoppeksperter har hatt en strålende mai måned og tirsdag kveld ble det kjempeklaff i både V64-spillet og V4-spillet på Bro Park.

I V64-spillet landet utbetalingen for seks rette på solide 33 089 kr. Nettavisens V64-forslag med innl.pris på kr 980 satt klokkerent. Det forslaget inneholdt 18 femmere (434 kr pr stk) og 119 firere (49 kr pr stk) og betalte tilbake 46 634 kr. Rangeringen var bunnsolid. I V64-6 hadde våre eksperter førstevalg på 3. valget Dardenne, og i V64-5 hadde de fjerdevalg på 4,1 prosenteren og 7. valget 14 High As A Kife. Med banker på omgangens største favoritt 1 Sir Herman ble braksuksess. På Eksperten ble det treff for 13 andelslag.

Tre andelslag fire andeler a kr 250 - utbetaling 46 634
Et andelslag ti andeler a kr 100 - utbetaling 46 634
Tre andelslag fire andeler a kr 250 - utbetaling 46 634
Tre andelslag fem andeler a kr 300 - utbetaling 47 091
Tre andelslag fire andeler a kr 500 - utbetaling 49 070

Summa summarum ble det ca 650 000 kr innspilt, når vi tar med en drøss med femmere og firere på de minste forslagene. Totalt omsatte Nettavisen for ca 30 000 kr på Eksperten til V64-løpene på Bro Park i kveld, så avkastningen ble enorm.

I V4-spillet ble det ikke like voldsom utbetaling, men det aller minste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 192) det betalte tilbake råflotte 5 026 kr.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er alt annet enn enkelt i dagens V4-omgang. Örebro har virkelig trommet sammen en herlig meny, og vi jakter de store kronene med flere sjokk. Her er det bare å ta rygg på følgende:

V4-1 : 2 King Zeus – Innledningsløpet denne torsdagen er småskummelt, og det kan skrelle til. Draget som vi går for har ikke fått vinne i år, og den har ikke innfridd. Var god ved flere anledninger i fjor, og den skal duge godt i omgivelser som dette om den bare viser i nærheten av hva den kan. Nå virker formen noe bedre, distansen er kun et pluss, og den er helt riktig ute. Prøves som en mulig skrell.

V4-2 : 6 Overhead – VIDÅPENT! Draget vårt er ingen stjerne, men i særdeles billige omgivelser kan det likevel gå veien. Var OK i sitt siste løp på Solvalla, og tiden må sees i lys av ikke helt optimale forhold. Kommer ut etter pause, den blir solid kuskeplusset med Kontio, og sporet burde passe bra. Settes knepent først i et løp som er veldig vrient å regne på.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 11 Moon’s Oki Doki – Interessant løp hvor vi prøver oss på en hest med en rad som ikke er veldig mye å skryte av. Etter pause nå sist varsler imidlertid draget vårt form, og den går i jevn 12-fart siste 1300m etter tidlig galopp. Sporet denne torsdagen er i mot, men med flyt er den god nok. PASSES!

V4-4 : 4 Turbulence – Har fått fire løp i kroppen etter pause, og den har funnet storformen nå. Vant på et bra sett nest sist, mens den nå sist ble sittende bom fast med mye krefter igjen. Inntrykket var meget bra. Har tidligere avslørt at den er LYNRASK fra start, og skulle den komme seg foran, ja, da skal de andre få kjørt seg! MÅ BARE SPILLES NÅ!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.