Ekstremt vrien lunsjomgang fra Sverige

Magnus Jakobsson har flere fine sjanser i lunsjen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Magnus Jakobsson har flere fine sjanser i lunsjen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vidåpne løp! Rå ide i finalen! Gå ikke glipp av den! Sjokkerende DD-banker! Vi spiller frekt fra Örebro, og jakter store kroner direkte denne uken!

Sportspills meny:
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

400 000 innspilt i V75 20. juni!: Det ble en fin lørdag for de som tok rygg på oss under V75-løpene på Forus. Det ble sju rette på 35 andelslag (innl.pris hhv kr 900 og kr 1800 på 31 av dem), i tillegg til fire systemspill (innl.pris på disse hhv kr 3950  og kr 4950 ). Snittutbetaling på ca kr 11 400  på de andelslagene som fikk sju rette og ca 400 000 innspilt. 

63 144 innspilt i Harstad 21. juni!: Vi satser knallhardt mot Harstad, og dette er et satsningsområde for Nettavisen. På søndag så gikk seks av våre bonger inn på banen i Nord, og hver av dem betalte ut 10 524,-. X. Factor (Odds 16,92) skrellet i finalen, men den stod først på vår rank... Innleveringsprisen på de bongene som vant var hhv kr. 480 / kr.960,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-fest på Øvrevoll 18. juni med 200 000 innspilt!: Nye knallsterke tips ble servert på galoppen torsdag 18. juni. Ni andelslag på Eksperten suste inn på Øvrevoll i V65-spillet, og betalte i snitt ut ca 22 000 per stk. Disse andelslagene hadde en total innsats på kr 25 500 kr og betalte tilbake ca 200 000 kroner tilsammen. Andelslagene med seks rette var komponert på følgende måte: Fire andelslag med fem andeler a kr 500, to andelslag med fire andeler a kr 500, to systemspill med fire andeler a kr 1000 og et systemspill fire andeler a kr 1500.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I lunsjen fra Kalmar på søndag så satt ALLE våre V4-forslag. Det lille forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.168, ja, det betalte ut fine Kr.1 054,-. Supersjokket Tack Wee (7-valg) senket alt på en imponerende måte i finalen, men oss lurte dem ikke, vi ranket nemlig den først!

Fra Örebro mandag så jakter vi på nye fremganger i en vidåpen lunsjomgang! Her er dagens objekter:

V4-1 : 3 Kemas Gold – Vi prøver oss med et mulig sjokk i innledningen. Når det gjelder Kemas Gold så har den vært sparsomt startet de siste årene, og det har vært flere skjær i sjøen. Nå har den fått seg et par blåsere i kroppen, og sist var den rett og slett oppsiktsvekkende bra. Dundrer på utvendig for svært kapable Manley, kobler grepet i den siste svingen, men blir kontret ut nedover oppløpet da den falt litt ut av det aksjonsmessig. Vi regner med at den er fikset på før dette løpet, og fortsetter den der den slapp sist, ja, da kan bomben smelle.

V4-2 : 9 Lynn Palema – Står med fire smultringer i raden, men den er likevel spennende her. Nå sist så den nemlig veldig fin ut som fastlåst i kulissene. Hadde mye krefter igjen, og den røpet full form! I dette løpet så oser det stor fart da flere i første rekke er meget kjapp ut. Da trenger det ikke å bli feil å komme bakfra med sparte krefter, og Lynn Palema kan helt klart overraske. OBS!

V4-3 : 1 Plead Guilty – Er i bunn og grunn en veldig bra hest, men den mistet formen i de siste løpene, og den ble derfor tatt bort litt. Kommer nå ut etter pause, og det er gode rapporter på den. Har sett skikkelig fin ut i jobbene, og fra dette sporet er den garantert et bra opplegg. Blir den bare ikke fast så er den normalt sett med på foto, og vi prøver den som en frekkis.

V4-4 : 6 Barbouze Lascaux – Hoppeløp, hester med lavt grunnlag, og her er ikke mange helt sjanseløse. Slike løp som dette er skumle, og garderinger er ofte å anbefale. Vi tror dog vi har funnet et spennende drag her, og må bare varsle skarpt! Når det gjelder den vi setter først så kom den ut etter pause sist. Den ser ordentlig pigg ut ned mot siste sving, men så går kusken ut et spor, litt trangt mellom hester, og vips så kom galoppen. Virket langt fra sliten på det tidspunktet, og den gikk glipp av en fin premie samt en tid på 16,2/16,3. Skulle den være ytterligere forbedret her, ja, da sier det seg selv at den blir vrien å ha med å gjøre. SPILLES!