En Crazy V4-banker


Fredrik B. Larsson kjører en hest vi tror mye på i dagens V4-omgang.
Fredrik B. Larsson kjører en hest vi tror mye på i dagens V4-omgang. Foto: hesteguiden.com

Bankeren ser mektig ut i banen! Superobjekt som er helt bortranket av flere... Vi byr på nye gullobjekter til lunsj, og her er det bare å ta rygg!

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V76 Bjerke:
Hamre styrer showet på Bjerke
Oddstips 1: Liverpool har Wembley i sikte
Oddstips 2: Målfest med Barcelona
Skiskyting Ruhpolding:
Tyskland tar herrestafetten
Tippetips:
Real Madrid med full kontroll
Tippekupongen: Vant fire millioner på tippekupongen
Lotto: Syv millioner til to Lotto-spillere
EuroJackpot: Fem stykker delte 818 millioner kroner

Systemfullklaff på Momarken 10. januar!
Det ble fullklaff for undertegnedes V65-systemer (fire andeler a Kr.1 000) på Momarken denne tirsdagen. De betalte ut Kr.9 403 per stk. Vi hadde blant annet tålt ALLE hestene i V65-3, og det var derfor surt å kun få inn et andrevalg der. Vår herlige banker, Ebba BR (32,9%), bare blåste rundt feltet, og kom alene til mål.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny V4-fest på Solvalla 6. januar!
Det ble en ny herlig opptur for undertegnedes V4-bonger til Solvalla denne fredagen! Det mellomste forslaget til Kr.448 satt som spikret, og betalte ut Kr.2 320,-. Largo innfridde som en banker av stål i finalen!

Lerum med enorme V5-tips på Jarlsberg 5. januar!
Det ble servert KNALLSTERKE V5-TIPS i lunsjen denne torsdagen, og det ble bra med kling i kassen for de som tok rygg! Nettavisen sin lille bong med en innleveringspris på Kr.162 betalte ute flotte Kr.5 156,-. Bokli Stjernen (2-valg) ble banket på den bongen.

Lerum gjorde (nesten) rent bord i lunsjen 4. januar!
I lunsjen til Umåker onsdag gjorde vi nesten rent bord! Vårt mellomste V4-forslag til Kr.432 betalte ut meget fine Kr.2 627,-. Forsvira (utgangsveri i V4-spillet: Kr.254) overrasket veldig mange, men ikke oss. Vi satt den nemlig først på ranken, og serverte solid info!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi innleder dagens V4-omgang med det som er en STERK banker, og dette er en traver som vi virkelig liker. De tre siste løpene er veldig åpne, og det burde bli bra med cash for de som kommer til lukene.

Sjekk ut følgende:

V4-1 : 7 Pols Crazy Diamond – Er en flott 5-åring, og det er en litt mektig sort å se på i banen. I prøveløpet nest sist så blåste den til tet fra et trangt spor i volten, og den bare labbet unna noen lengder foran feltet. I debuten nå sist blir det også tet, og den vinner på et meget bra sett. Hadde flusst med krefter igjen, og dette er en riktig type hest. Her blir det gratis tet, og den traver minst 17,0 om nødvendig. Taper ikke om dette går riktig for seg, og vi går ALL IN direkte!

V4-2 : 10 Spik Vilja – Blir bortglemt her, men fakta er at den kan sjokke om den først skulle ha dagen. Nest sist satt den BOM FAST med alt igjen på en 25-tid, og det er en hest som har fin fart i kroppen sin. Er dessuten veldig travsikker, og det er aldri feil i løp som dette. Får den de riktige ryggene å gå i, ja, da trenger den ikke å være borte om det bare blir litt tempo på løpet. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 11 Dontstopbelievin – Er med garanti en av de beste hestene i feltet, og den var solid i nederlaget på Solvalla sist. Nest sist var den helt rå til seier, og den innfridde våre forventninger da. Springsporet på tillegg burde passe perfekt, og den er på målfoto med den minste klaff! Ellers VRIMLER det av potensielle godbiter i dette løpet, og vi garderer bredt. 2 Fight Danseur – Blir omtrent ikke spilt her, men fakta er at denne er på vei mot toppformen. Fikk ikke vinne sist, men akkurat det må kusken ta litt på seg. Ble nemlig veldig seierssikker midt på oppløpet, og han sluttet dermed å kjøre hesten. Fasit ble da et målfototap. Kan taue dette løpet rundt om, og det til flott odds i lukene!

V4-4 : 11 Mr Miles – Er det soleklare spillet i finalen, og det er en hest som må ha en bra sjanse. Vant to løp på samme tid i fjor, og formen til hesten er fakta meget fin på denne tiden i år også. Har gjort to monteløp på slutten, men med vogn tredje sist spurtet den skikkelig fint i kulissene. Her er det «SKROTBILLIG» i mot, og det er faktisk en gjeng som Mr Miles bare skal slå. MÅ PRØVES SOM RELATIVT LITE SPILT! PS. I Travronden er den ute som et 9-valg…