En konge på Visby

King Tilly og Claes Sjöström har en flott vinnersjanse i V4-2 på Visby tirsdag.foto : ck : king tilly sjstrøm claes
King Tilly og Claes Sjöström har en flott vinnersjanse i V4-2 på Visby tirsdag.foto : ck : king tilly sjstrøm claes Foto: Ck

Visby travbane på Gotland byr på V4 tirsdag i praktfullt sommervær. Nettavisen byr på en kongebanker.

Tirsdag er siste dag i juni, og preges av høy aktivitet på hestefronten. Hele fem travstevner kan vi nordmenn spille til tirsdag, i tillegg til det daglige 5+ løpet i Frankrike. Visby og Gotland er først ut med V4 fra Sverige, før Momarken overtar med lunsjtrav. Deretter kan de ivrige spille ettermiddags-V5 til Momarken. Til kvelden byr Bollnäs på en V64-omgang der blant annet Hellin Faxen er på plass, mens Forus byr på V65 her hjemme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Undertegnede har svært gode kontakter på Visby og er således ansvarlig for tipsene dit. Jeg har vært i kontakt med sentrale aktører som Claes Sjöström, hjemmetrener Henrik Hoffmann og leder av kuskeligaen Thomas Jonsson før dagens V4-omgang og alle de tre har sentrale hester i ettermiddag.

Travbanesjef Elin Westerlund som vi pratet med ca 08.30 tirsdag morgen kan fortelle om strålende sol og en perfekt sommerdag på Gotland og Visby i dag, og således skulle de ytre forholdene ligge perfekt til rette.

Sjöström har bankeren
Solvalla-trener Claes Sjöström er ganske ofte å se på Visby når det passer seg slik. I dag har han tre stallhester med seg i til V4-løpene, og han har vinnersjanse med samtlige, i tillegg til at han også kusker outsideren 2 Herby Laday i V4-1.

10 King Tilly er hesten han har mest tro på, og han kunne fortelle undertegnede at hesten holder toppform og 3140 meter er ikke noe minus, snarere tvertimot. Tredje sist gjorde King Tilly et knallsterkt løp på Visby mot bra hester. Fra dødens var det kun gode og speedige Zapdos Håjt som tok seg forbi mot mål. Gikk deretter ut i et løp på Hagmyren mot bra motstand, men var ikke helt på topp den dagen og måtte nøye seg med femte. Sist mandag var hesten tilbake på Visby og tok en sterk og solid seier. Har 20 meter tillegg på et par brukbare strekhester i ettermiddag, men har vist mer enn en gang at han trives utmerket på Visby og vi bankerspiller 10 King Tilly i både V4-2 og DD-1

Hoffmann tror på reprise
Henrik Hoffmann er en av de ledende trenerne på Visby-travet. Etter en veldig bra 2013, ble det litt skuffende år for Henrik i fjor. I år flyter det klart bedre på igjen, og stallhestene har vunnet ni løp. Hoffman har flere fine hester til start i dag, og tror selv klart mest på 8 Carpe Diem Lavecen som blir et 2. valg i V4-3/DD-2. Hetsen seiret enkelt som 101-oddser i siste starten på Solvalla, men det skal tillegges at det var et såkalt breddlopp og feltet ikke var i nærheten av vanlig Solvalla-konkurranse. Motstanden i dag er dog ikke mye tøffere, og vallaken kan flytte beina fra start. De som vil spekulere litt i V4-2, kan prøve seg på en frekk banker på 8 Carpe Diem Lavecen i V4-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenen til høyre for bildet i denne tipsartikkelen der det står "Kjøp vårt tipsforslag er V4-forslagene til Visby mulig å kjøpe"


Svak klasse - se opp
V4-1 i dag holder svak klasse og da er det fare på ferde. Hoffmann selv har ikke noe særlig tro på betrodde 11 Rambo Razz i dette løpet. Og synes hesten både står feil til og hardt inne i løpet grunnlagsmessig. Et realt langskudd i de

tte løpet kan 12 Bell Knight være. Den hesten er ikke så verst og selv om spor tolv normalt er iskaldt på sprint, skal hesten med på kupongene i dag.