*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

En lunsj med flere godbiter

Jan Olov Persson er aktuell i dagens lunsjomgang. Foto: hesteguiden.com

Sjokket passerte mål som ubrukt sist! Røpet superform sist, og feller storfavoritten nå!? En ny deilig lunsj er pågang fra vårt naboland!

22.10.15 12:19

Sportspills meny torsdag:
V5 Bjerke: Herlig lunsjomgang
V65 Bergen: Folkehesten byr opp til kamp
V64 Umåker: Solid banker i en strålende V64-omgang
Oddstips 1: Henriksen og co. tar ny storskalp
Oddstips 2: Legia hever seg uten Berg
Oddstips 3: Solskjær leverer på direkten
Oddstips 4:
Slo Rosenborg - vinner også i kveld
Langskudd
: Athletic Bilbao i trøbbel i Serbia

TV-kampene: Slik ser din TV-uke ut

Det nærmer seg en herlig WEEKEND hvor det er mye penger i pottene! Sørlandet byr på en strålende V75-omgang lørdag, og her er det DOBBEL-SYVERPOTT med millioner ekstra i potten! Om kvelden så er det jackpot i V65-spillet i Harstad, og det samme er det på Biri om søndagen. Vær også OBS på at Solvalla kjører en internasjonal V75-omgang søndag.

Vi skal gjennom en innholdsrik torsdag hvor moroa som vanlig starter i Sverige. Her skal det dreie seg om lunsj i Bollnäs, før vi skal til Bjerke, og lunsjen der. Om kvelden så er det V65 i Bergen samt V64 på Umåker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bollnäs inviterer til en jevn, og spennende V4-omgang torsdag. Ingen klare bankere, og et par ordentlig utfordrende løp er det som venter.

Her er våre objekter:

V4-1 : 2 Pamela Bob (9,4%) – Har fått noen løp i ny regi, og den er ordentlig på riktig vei! Den var veldig tapper etter et upassende opplegg nest sist, mens den viser imponerende 10,9/1000m etter galopp nå sist. Møter her helt riktig motstand, og fortsetter den sin fine fremgang, ja, da kjemper den garantert om seieren. OBS!

V4-2 : 11 Klöver All Over (38,0%) – Har en voldsom fart i kroppen sin, og den vant som ventet veldig enkelt fra tet sist. Nå står den verre til, men i omgivelser som ikke skremmer så skal sjansene igjen være gode. SENKER ALT OM DET BARE BLIR TEMPO! 6 Gaia Sund (15,5%) – Har fått to løp i kroppen etter pause, og sist så ble den sittende bom fast i kulissene. Her er det form pågang, og den er langt fra ueffen med flyt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 11 Solbacka Pilen (15,1%) – Har aldri vært dårligere enn toer med Ulf Ohlsson i vognen, og dette er en hest han har et godt tak på. Ble veldig hingstete i sommer, og den rotet mye da. Nå har den fått en pause, den er behandlet, og den skal bli spennende å følge fremover. Er god nok i massevis på kapasitet, og mot en svært overkommelig motstand så må sjansene være gode.

V4-4 : 3 Martayrol (6,4%) – En VIDÅPEN finale venter, og vi går for en skrell som virker mye forbedret! Martayrol har nemlig løftet seg på slutten, og sist på Solvalla så ble den sittende bom fast i kulissene med krefter igjen. Her er det mildt sagt ikke veldig hardt imot, og den er opplagt verdt et forsøk som lite spilt. OBS!

Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75 på Sørlandet lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til millionomgangen som er i vente!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.