En lunsj med potensial


Kaj Widell er aktuell i dagens lunsjomgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Kaj Widell er aktuell i dagens lunsjomgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Åpen omgang! Flere helfrekke objekter! Vi er klar for en ordentlig lunsjopptur onsdag! Er du det?

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V75 Bjerke: Strålende V75-omgang med Høitomt i hovedrollen
Tippetips: Arsenal må rette opp flausen
Oddstips 1: Juventus og Ronaldo lever godt med uavgjort
Oddstips 2: Aguero er i superform
Oddstips 3: Schalke går på en ny Champions League-smell
Vikinglotto onsdag: Hele 158 mill kr i førstepremiepotten
Ski-VM: Her er programmet for ski-VM i Seefeld

Lerum med topptips på Klosterskogen 18. februar!
Absolutt ALT satt i V65-spillet denne mandagen, og undertegnedes MINSTE V65-bong til Kr.240 betalte ut knallfine Kr.3 642,-. Sugar Road innfridde som en deilig banker, mens Sager'n (9,4%) slo til som en godbit mot dagens tyngste favoritt, 3 Glade Tider. I V5-spillet ble det også fullklaff, og her betalte bongen på Kr.480 ut Kr.5 078,-. Her satt vi igjen med SAMTLIGE ÅTTE HESTER i finalen, og det var derfor surt at førstevalget vant. Vårt minste DD-forslag til Kr.180 betalte ut Kr.1 780,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bollnäs står for dagens lunsjomgang, og på denne banen pleier det å skje litt av hvert. Vi er derfor inne på at omgangen som vi har foran oss vil gi godt betalt, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 10 Couteau Rapide – Dette er fakta en ganske bra 5-åring som gikk flere meget bra løp i fjor. Møtte da bitvis bedre hester enn dette, og det skal bli spennende å se hvor den står i årsdebuten. Springsporet passer perfekt, og er det bare litt form på plass etter oppholdet, ja, da duger denne normalt svært godt i et billig løp som dette. Settes frekt foran 2 Joffrey.

V4-2 : 3 Jackpot Band – Dette er et elendig løp når det gjelder kvalitet, og det skal ikke mye til for å vinne et løp som dette. Favoritten føler vi er veldig motivert, og den var helt OK i debuten på en dårlig bane. Kan muligens komme seg tidlig foran nå, og fra den posisjonen må dette dreie seg om en bra sjanse. Motivert favoritt, men ingen banker. Vi vil nemlig se litt mer før vi går tyngre til på den.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 8 Skorpion – Er ikke så verst på ren kapasitet, og med to løp i kroppen etter pause virker også formen å være veldig på riktig vei. Spurtet bra i kulissene sist, og kom til mål med krefter igjen. Her er det ikke akkurat veldig hardt i mot, og skulle kanskje Skorpion være ytterligere forbedret, ja, da duger den godt i et løp som dette. OBS!

V4-4 : 10 Wizard Simoni – Er BETYDELIG bedre enn raden, og snart må vel det løsne for denne? Nå sist ble absolutt ALT feil, og Kaj Widell fant vel de dårligste ryggene i feltet. Kom til mål med krefter igjen, og dette er en traver i bra form. Kommer her ut mot en ganske formløs gjeng, og selv om tillegg på sprint ikke er optimalt så må denne bare prøves. En seier er nemlig rett rundt hjørnet…