En lunsj som vi liker

Magnus Jakobsson er aktuell i dagens lunsjomgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Magnus Jakobsson er aktuell i dagens lunsjomgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Et spennende drag mot dagens tyngste favoritt! Deilig DD-banker! Vi jakter tusenlappene i en herlig lunsjomgang fra Lindesberg lørdag!

Sportspills meny lørdag:
V75 Forus: Dobbel sjuerpott og V75-start kl 18.30
Oddstips 1: En godbit fra nord
Oddstips 2: Tyskland får ingen walkover mot Sverige
Tippekupong: Helnorsk kupong og ca 3,5 mill i bonuspotten
Tippeligaen: Oversikt over skader/karantener
TV-fotball: Oversikt over helgens TV-sendte kamper
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Et helt STRÅLENDE V75-omgang venter på Forus lørdag, og dette er en omgang som vi virkelig liker. Flere av favorittene føler vi er i trøbbel, og vi blir ikke overrasket om dette ender med flotte kroner for dem som kommer seg gjennom alle syv-avdelingene! Norsk Rikstoto slår igjen på stortrommen med dobbel-syverpott, og det gjør oss ikke akkurat mindre sugen på hva vi har i vente denne lørdagen.

HER FINNER DU VÅRE V75-TIPS TIL LØRDAG

OBS! På søndag er det duket for en EKSTRA V75-omgang fra Sverige. Det er jackpot med hele 10.694.060 ekstra i potten. Vi kommer med fyldige tips, og de blir lagt ut søndag-morgen kl.08.00.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Har du tatt rygg på oss de siste dagene? Sjekk ut følgende:

* V65-fest på Øvrevoll med 200 000 innspilt!

Nye knallsterke tips ble servert på galoppen torsdag 18. juni. Ni andelslag på Eksperten suste inn på Øvrevoll i V65-spillet, og betalte i snitt ut ca 22 000 per stk. Disse andelslagene hadde en total innsats på kr 25 500 kr og betalte tilbake ca 200 000 kroner tilsammen. Andelslagene med seks rette var komponert på følgende måte: Fire andelslag med fem andeler a kr 500, to andelslag med fire andeler a kr 500, to systemspill med fire andeler a kr 1000 og et systemspill fire andeler a kr 1500.

* V4-FEST på galoppen!

Galopptipsene sitter, og fra Täby onsdag 17. juni så suste alle våre V4-forslag inn. Sjokket 11 Persian Queen (8-valg) var ikke utelatt på våre forslag, og det minste V4-forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.192 betalte ut fine Kr.910,-. Også her suste DD-forslaget inn, og med en DD-odds på 8,34 så ble det nytt påfyll for dem som tok rygg.

* DD-FEST på Sørlandet!

Det ble servert strålende objekter til Sørlandet tirsdag 16. juni. 7. valget 11 Sky Air Born G.G. innfridde som dagens solide skrellobjekt i V65-5/DD-1 og i V65-6/DD-2 knallet vi til med et bankerspill på 2. valget 7 Elegant. DD betalte tilbake praktfulle 44,42 i odds og var altså ranket på en rekke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Lindesberg denne lørdagen så ser det spennende ut på forhånd! Sjekk ut følgende godbiter i V4-spillet:

V4-1 : 1 Stronghold – Så helt MAGISK fin ut før løpene tok til sist. Den så rett og slett ut som en kommende stjerne. Hisset seg så veldig opp i prøvestarter osv, og i selve løpet så var rullegardinen nede. Ruset avgårde, og første 1000m ble passert på 11,0! Det ble helt feil. Inntrykket var uansett såpass bra tidlig på dagen at den må han en kanon-sjanse her om den bare roer seg. SPILLES!

V4-2 : 1 Golden Sid – Har møtt BETYDELIG bedre hester enn dette på slutten, og sist var den altså ute i Sweden Cup-kval… Ble der nummer seks, og den var hakk i hel på ekstremt mye bedre hester enn det den møter her. Er brennkvikk i uttaket, og alt ligger til rette for at denne leder sitt løp rundt om. SPILLES!

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V4-3 : 1 Black Line LG – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den varslet form nå sist. Viser 12,7 s 800m, og den gjør en klart positiv sisterunde. Var meget god på samme tid i fjor hvor den tok tre strake seire. Kan få løpet bak den store favoritten her, og med luker til slutt så kan den overraske. Må bare prøves litt fra helt perfekte betingelser!

V4-4 : 13 Do It Komp – Er veldig tøff, og den elsker distansen på lørdag. Formen virker også stigende, og den avsluttet sterkt fra køen nå sist. Er helt sikkert en av de beste i feltet, og får bare kusken litt flyt på veien så kan dette opplagt gå. Prøves som en frekkis i en småskummel finale!