En storm inntar Drammen under V4-lunsjen


Tusse Storm har god vinnersjanse i den tredje avdelingen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Tusse Storm har god vinnersjanse i den tredje avdelingen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Og skal vi ha noe penger å hente i Drammen, så var vi nødt til å gange opp bongene!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel NM: Vi tror på en cupskrell på Gjemselund i kveld
Oddssingel U21-EM: Østerrike fortsetter sin sterke EM-start
V4-lunsj Axevalla: Axevalla starter en innholdsrik torsdag
V65 Bergen: V65-bankeren som nekter å tape
V64 Dannero: Strålende midnattstrav fra Dannero
V65 Øvrevoll: Willa rir V65-bankeren på Øvrevoll
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Copa America: Alt du trenger å vite om Copa America
Fotball-VM kvinner
: Her er sendeplanen for fotball-VM på TV

For vi som liker hestesport, så blir torsdag en flott dag. Vi skal nemlig spille til hele fem baner! Første spilleform starter 12:20, mens siste settes igang 21:50. Vi i Nettavisen vil ha vurderinger til alle fem banene. 

Det hele begynner med en finfin V4-lunsj fra Axevalla 12:20. Deretter er det i Drammen fokuset vårt skal gå. Det kjøres nemlig en V4-lunsj i Drammen med start 14:00. Mens på kvelden kan vi spille V65 til to baner her hjemme i Norge. Både galopp på Øvrevoll med start 18:30 og Bergen 19:35. Ikke nok med det, klokken 21:00 starter det en gnistrende flott V64-omgang i Dannero. Det er midtsommer i Sverige og det forventes masse publikum. Her skal det blant annet kjøres High Coast Midnight Race med kvalik og finale. Det er for hester som er over 4 år og med grunnlag fra 500 000 - 1 200 000. Forresten så vant Evil Enok M.E finalen i 2017! Vi gleder oss til en innholdsrik torsdag. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nå skal det heretter kun handle om V4-lunsjen i Drammen. Vi synes 10 Tusse Storm i V4-3 har en meget god vinnersjanse. Vi kommer til å gange opp bongene, da vi føler potensiale i omgangen ikke er av det største uten det! 

Vi har følgende å by på: 

V4-3: 10 Tusse Storm tror vi er en vinner i den tredje V4-avdelingen og det blir dagens banker for oss i Drammen. Hesten kom ut etter en tre måneders pause på Jarlsberg for drøye tre uker siden. Her gjorde han det strålende til tredjeplass bak Finseth Yr og Blessomen. En 25-tid og ny rekord leverte Tusse Storm. Ikke bare leverte han en ny rekord, men hesten så faktisk finere ut enn på lenge. 7-åringen får i dag kuskebytte fra trener Pål Sem til proffkusk Gunnar Austevoll. Sistevnte har kjørt en annen Sem-traver på slutten og det har resultert i to seire på to forsøk (Solva). Normalt sett sitter hesten på skuddhold når det gjenstår en runde her og da er sjansene veldig gode. All in!

7 Krovar er på gang, og skulle denne gå i trav kan han bli farlig. Satt fast etter lang pause nest sist. Denne sliter dog mye med travet og får det sjeldent til å stemme. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen  

 

V4-1: 1 Millers Well er det åpenbare uttaket her. Det var vi aldri i tvil om. Vi var en stund inne på å bankerspille hesten, men det hadde vært på et litt for tynt grunnlag. Hesten elsker å springe i tet og det virker som det fort blir det her. Han debuterer i dag for sin nye trener Kristine Kvasnes. Sistnevnte har en evne å få hester til å bli bedre - det så vi på Biri sist fredag med uvillige Dag Julius. Millers Well blir i dag utstyrt med helstengt og det bør gjøre hesten enda raskere bak bilen. God sjanse fra tet. Utgang på et samlesystem. 

V4-2: 1 Tysvær Loke er ikke en enkel hest å vinne med over dagens mellomdistanse, men hesten har sånn smått begynt å finne seg selv nå. Det har alltid vært mye kapasitet i hesten, men det har også alltid vært en del problemer med han. 8-åringen var positiv både tredje sist og nå sist på Klosterskogen. Sist spurtet hesten veldig fint til andre bak Vetle Petter. 2100 meter og at hesten trolig er aller best med ryggløp gjør at vi ikke bankerspilte hesten. Det er dog ingen tvil om at motstanden og dette løpet er helt riktig for Bork Odin-sønnen! 

3 Stensvik Martin og 5 Holterjerven er tidlig garderinger. Sistnevnte gjorde det hyggelig på Årjäng sist, men ikke noe mer. Burde kanskje fulgt de to første litt bedre, men hesten er kraftig på gang og toppnivået er høyt på gode dager. 

V4-4:  7 Circe des Emois har vi god tro på i den siste avdelingen. Hoppa til Renate Aarlie er sterk, god fra start og virker til å være i finfin form. Vi tror faktisk hesten kan ta en lengde på 4 Chere bak bilen, men hun er ikke avhengig av dette. Hun så veldig fin ut etter sen åpning på Momarken sist. Da var det hester som Wanda Classic og Ilena Bonanza som var foran i mål. Det er ingen av dette kaliberet i dagens løp. Med normal form så har hesten en god vinnersjanse, og det er en alternativ banker for dere som vil spille samlebonger med utganger.