En strålende V4-omgang


Erik Adielsson kjører en av dagens tyngste V4-favoritter. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Erik Adielsson kjører en av dagens tyngste V4-favoritter. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker i monteløpet! Superobjekt i 3-årsløpet! Toppkusk kan sjokke! Et helt herlig V4-spill er i vente fra Axevalla lørdag!

Sportspills øvrige lørdagsprogram:
Oddstips 1: Fram Larvik er i slag
Oddstips 2: Hareide har slitt i år
Langskudd: Molde virker resignerte
Tippekupongen: Glimt er i sitt livs form

V75 Sørlandet: Dobbel syverpott og haugevis med millioner
V65 Jägerso Galopp: Derbydag med jackpot på Jägersro

Sørlandet byr på en PRAKTFULL V75-OMGANG denne lørdagen, og ekstra interessant blir det når det igjen skal dreie seg om en DOBBEL-SYVERPOTT! Begge NM-løpene inngår i V75-spillet, og der er det selvfølgelig ikke mange vinnerkandidater, men man skal være klar over at de fem øvrige V75-løpene er svært krevende, og dette er en omgang som det OSER store kroner av!

PS! Glem ikke at det på søndag kjøres en ekstra V75-omgang fra Sverige og Axevalla...

OBS! Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En helt strålende V4-omgang venter når vi knaller i gang med dag to av Axvalla sin storhelg. Vi velger å banke i V4-spillet denne lørdagen, og vi banker 2 Figaro Sånna (V4-1) i monteløpet. Den er helt overlegen på kapasitet, men den blir likevel ikke noe sånn veldig stor favoritt, og det tar vi i mot med takk. De tre siste løpene er svært jevne/spennende, og det kan igjen være duket for flotte kroner i vårt favorittspill.

Her er dagens objekter:

V4-1 : 2 Figaro Sånna – Er helt overlegen i dette monteløpet om hesten tar i hele veien. Hadde vunnet lett i monte fjerde sist om Jenny Brunzell hadde kjent hesten, og den ble da plukket ned på streken. Nå sist så avslutter den fint med vogn etter seg, og dette er en formtoppet traver. Her møter den svært billig motstand, og uten uhell på veien så lar den seg ikke stoppe. DETTE ER VÅR BANKER!

V4-2 : 3 Shiraz Brodde – Vinner dette feilfritt, men man skal være klar over at den nå har rotet i to av de siste tre startene, og skulle den rote nå, ja, da er det solid odds på et par godbiter. Om man vil ha med et sjokk på bongen her så skal man streke av for 8 Rite On Win. Den var bra i nederlaget nest sist, og nå sist så den helt RÅ UT som fastlåst etter galopp. Ai, Ai, Ai, hvilket inntrykk! Stod på kun 3% når denne tipsartikkelen ble lagt ut, og det er i våre øyne helt spinnvilt. KAN SJOKKE om favoritten rører det til for seg!

V4-3 : 11 Platon Face – Dette er en topphest, og den har FRYKTELIG MYE inne. Nå sist så knakk den lederen, men ble speedet ned på oppløpet. Feilet da Lutfi prøvde å kontre til seier, og den hadde gått ca 14,2/2140m. Er en veldig fin hest, og nå får den meget rutinerte Torbjørn Jansson opp. Det er et svært klokt valg av Lutfi Kolgjini, og den må med på alt! STOR OBS!

V4-4 : 8 Sobel Jocke – Spennende finale med mye bra hest på farten. Vår ide kom ut etter en pause sist, og den trengte en blåser i kroppen. Gikk uansett 12,0 s 1000m / 10,5 s 500m, og det må være bra. Nå har den fått denne blåseren i kroppen, og den kan ventes enda et knepp forbedret til lørdagens oppgave. Distansen er intet minus, og med bare litt flyt så kan den felle alt til bra odds i lukene. OBS!