Endelig jubel for folkehesten

Nordby Balder, og Odd-Arne Sagholen har mange tilhengere med seg i totoen tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Nordby Balder, og Odd-Arne Sagholen har mange tilhengere med seg i totoen tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Nå burde det være duket for folkehesten! 10-15 oddser som så lysende ut sist! Sjokk med gedigent løp etter galopp her forleden! Du tar vel rygg på lunsjtipsene?

Sportspills meny tirsdag:
Lunsj-V5 Drammen: Gunnar avgjør i starten
V64 Jägersro galopp: Norske kanoner tar opp kampen
Oddstips 1: Bayern slår "tilbake"
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Nå sparker vi i gang en ny MEGET SPENNENDE uke hvor undertegnede gleder seg mest til V75-omgangen på Bergen Travpark. Her ligger det altså 13 millioner, og venter på en alenevinner. Om kvelden samme dag så er det jackpot i V65-spillet fra Sørlandets Travpark med 284.057 ekstra. Lørdagen er dermed ukens VIKTIGSTE DAG, og vi kommer selvfølgelig med fyldige tips til begge baner senere denne uken.

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder V4-omgangen fra Årjäng denne tirsdagen så har vi flere norske innslag. Blant annet kommer folkehesten Momarken ut i V4-1, og sjansene for at 1 Nordby Balder slår til skal være gode. Sjekk ut følgende:

V4-1 : 1 Nordby Balder – Er det litt dårlig skalle på, men den har fordel av pisk, og sist den var i Sverige (Nest sist på Färjestad) så var den fakta bedre enn ventet. Solgte seg DYRT mot meget gode Teo, og den fightet klart bedre enn hva den har gjort i Norge. Gikk 23,0 s 500m, og den tok i helt hjem. Nå skal den ut på sin beste distanse, og det vil overraske oss mye om den ikke er kjapp ut bak bilen. Har en bra sjanse til å lede rundt om. MOTIVERT!

V4-2 : 2 Eugenie Diamond – Har en helt riktig oppgave foran seg her, og den er spennende. Nå sist på Bjerke så gjør den et bedre løp enn Sonia’s Dream, og den avslutter fakta strålende fra femte par utvendig. På klokken vår står det 13,0 s 1000m / 09,8 siste 500m, og den henter lengder på GODE hester da! Nå passer distansen enda bedre, den er kjapp i fra start, og den må bare prøves som en mulig skrell! OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 3 Rigel L.B. – Er bra for klassen, og skulle den få løpet denne tirsdagen så kan bomben være et faktum. Nå sist på Bjerke så gikk den et enormt løp i kulissene etter galopp, og den varslet toppform! Det er flere GODE hester imot, men draget vårt står ikke tilbake for dem på kapasitet, og den står dessuten best til spormessig av de vi har tro på. KAN OVERRASKE MED FLYT!

V4-4 : 5 Donato E. – Ser fakta bare bedre og bedre ut. Vant lett et billig løp sist, og den så sterk ut for dagen. Gangen før så ble den utfordret, og det ble tøffere da. Viser dog bra skalle med å svare opp helt hjem. Er kjapp ut, og tramper den avgårde som den kan så taler mye for tet og slutt. Motivert favoritt!