*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Et solid holdepunkt mot V4-cashen

Magnus Jakobsson, og 3 Fossens Bonus blir hardt betrodd i V4-1. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker som duger i V75! Mulig supersjokk i V4-2! Nytt snadder er pågang fra Sverige! Du blir vel med på moroa!?

25.08.15 12:14

Sportspillsmeny tirsdag:

V5 Momarken: En perfekt banker
V65 Forus:
Frekk banker i en herlig V65-omgang
V75 Jägersro:
Gedigen V75-tirsdag med 17-millioner i potten

En helt praktfull tirsdag venter for vi som elsker travet! Vi gir deg tips til hele fire baner, og høydepunktet denne dagen, ja, det skjer på Jägersro hvor det skal kjøres en ekstra V75-omgang med mange millioner i potten! Vi gir deg selvfølgelig fyldige V75-tips.

Fra Färjestad i lunsjen er 3 Fossens Bonus (V4-1) er dagens klare banker, og dette er en hest som duger i V75! V4-2 + V4-4 er begge VIDÅPNE, og det er derfor godt å ha en trygg banker i en omgang som ellers byr på utfordringer.

Alt om dagens omgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hektisk tirsdag i vente! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.20 - Färjestad (V4)

Kl.13.40 - Momarken (V5)

Kl.18.50 - Forus (V65 + V5)

Kl.19.30 - Jägersro (V75 + V5) 17 millioner i V75-potten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens V4-objekter fra Färjestad:

V4-1 : 3 Fossens Bonus – Har et gaveløp foran seg i innledningen denne tirsdagen, og vi lar den stå alene på alt. Ble prøvd skoløs sist, og det var en balanse som den fungerte lekkert på. Danset i fra, la inn 11,8 s 1000m, og den kom ubrukt til mål. Vant også meget lett på Bjerke nest sist, men da møtte den ikke noe. Burde normalt sett komme seg tidlig foran her, og da er dette løpet over. Større løp venter for vår banker, og i en ellers spennende V4-omgang så er det godt å ha en alenestrek, slik at vi får gardert de tre øvrige løpene godt.

Du kan bli 17 millioner rikere på tirsdag!

Her kan du kjøpe deg inn i en av våre V75-bonger, og bli med i kampen om millionene på tirsdag!

V4-2 : 14 Staro Juventus – Her er det MEGET åpent. Ideen vår går ned flere klasser tirsdag, og dette er en 3-åring som har møtt betydelig bedre hester enn dette tidligere. I sitt siste løp så var den for eksempel ute mot Nappa Scar, mens den tredje sist ble treer bak hester som Poet Broline/Heavy Sound! Kommer nå ut med OK rapporter i ryggen etter pause, og den har jobbet fint før dette løpet. MÅ MED PÅ ALT! 9 Julia Kaulitz – Dette kan være noe for dem som jakter en storskrell. Er nemlig ingen dum hoppe, og med to løp i kroppen etter pause så virker formen å være på riktig vei. Nå sist gikk den 12,5 s 1000m i kulissene, og det må være godkjent. Skulle den være ytterligere forbedret nå, ja, da kan bomben smelle tungt!

V4-3 : 12 Beppen Palema – Runder normalt sett denne gjengen, og spiller man en tynn bong, ja, da kan den stå alene som en mulig frekk banker. Går nemlig litt ned i klasse på tirsdag, og den gikk et fullt bra løp sist etter en liten pause. Vår klare favoritt. Skrellen i feltet kan 6 Glenlivet være. Er nemlig en 4-åring under utvikling, og den gikk et enormt sterkt løp etter startgalopp sist. Viser 13,8 s 1000m/11,4 s 500m, og den avsluttet ordentlig bra. Her var det krefter igjen. Er riktig ute i grunnlaget nå, og den er klart spennende om 12 Beppen Palema skulle underprestere. PASSES!

Du kan bli 17 millioner rikere på tirsdag!

Her kan du kjøpe deg inn i en av våre V75-bonger, og bli med i kampen om millionene på tirsdag!

V4-4 : 3 Tinas Joje – Ekstremt åpent hoppeløp i lavt grunnlag. Slike løp som dette er veldig ofte smart å gardere bredt. Ideen vår er bedre enn rad, og den var solid etter et par mnd pause nå sist. Feilet da tidlig, og den tapte mye. Gjør en knallsterk opphenting, og den leverer dessuten et strålende oppløp. Vi gav den et soleklart pluss i kanten etter den prestasjonen. Skulle den kanskje være ytterligere forbedret med en blåser i kroppen så er den garantert med denne gjengen helt hjem. SE OPP!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag