*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Fantastiske Lannem Silje gjør V4 til V3

Lannem Silje, og Tor Wollebæk dukker opp i lunsjen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Lannem Silje holder ny oppvisning! Banker nummer to så lekker ut sist! Sjokk som dukker opp i ny regi! Vi spiller samlebonger i dagens lunsj!

06.10.15 13:59

Sportspills meny tirsdag:
V5 Forus:
Fyldig lunsj i vente
V65 Momarken:
Solide objekter i V65-spillet
V64 Jägersro:
Vrien omgang i Sverige
Oddstips 1: Blackpool må redde stumpene
Oddstips 2:
- Storhamar taper nøkkelkampen
Oddstips 3: Oilers må ut i hundre

Systemfullklaff i Drammen 5. oktober! Kr.34 416 innspilt!
Det ble en herlig fullklaff for dem som kjøpte seg en andel i vårt system til jackpotomgangen i Drammen 5. oktober! Systemet med en innleveringspris på Kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000), ja, det inneholdt to seksere, og en rekke med femmere. Dermed kunne fire dele herlige Kr.34 416 mellom seg. Vi gratulerer så mye.

Ny saftig opptur på galoppen! Bong på Kr.960 betalte ut Kr.13 891,-!
* Nettavisens galoppeksperter fornekter seg ikke. Søndag 4. oktober ble det på ny strålende klaff under V4-spillet på Øvrevoll.

* Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Og ranken var strålende. 9 Al Quest (fjerdevalg i spille ) var ranket som 3. valg 6 Miss Rebel ble bankerspilt i V4-2.

* 2,8 prosenteren og 9. valget 10 Date With Dynamite var rangert som 5. valg og med på kun seks hester. I V4-4 vant 5. valget 6 Stinger. Denne var rangert som andrevalg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny suksess for siste info bongene!
På Eksperten så byr vi på siste info bonger. Søndag 4. oktober så satt ALLE våre siste info bonger på Sørlandet, og Romme. Bongene kostet fra Kr.500 (4x125 / 5x101) til Kr.2 000 (4x500). På Romme betalte bongene ut fra Kr.4 151 til Kr.4 760. På Sørlandet betalte bongene ut fra Kr.3 865 til Kr.4 093,-. Du sjekker vel ut våre siste info bonger på Eksperten!?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi klinker til med to bankere i dagens lunsj på Hagmyren. Herlige Lannem Silje (V4-1) bankes i innledningen, mens 7 Bolt Boko (V4-2) tauer sitt løp fra start til mål. De to siste løpene er dog vidåpne, og der kan det smelle!

Sjekk ut følgende:

V4-1 : 9 Lannem Silje – Dukker opp i lunsjen, og dagens sikreste vinner innleder. Så igjen helt lysende ut i V75’en på lørdag, og den er der helt overlegen etter å ha lagt inn 18,0 s 600m. Det så det ut som hun jogget. I dette lille feltet så holder hun påny lekestue, og vi går ALL IN! Nyt en fantastisk hest.

V4-2 : 7 Bolt Boko – Har en veldig fin oppgave foran seg på tirsdag, og det kan fort dreie seg om tet og slutt. Havnet opp i dårlige rygger sist, men spurtet fint når det løste seg. Da var den ute i steintøffe omgivelser, og det er billigere imot her. Blir også kraftig kuskeplusset med Ulf Ohlsson, og det meste ser veldig riktig ut på forhånd. VI BANKER!

V4-3 : 10 Finnskog Nåja – Har etter det vi kan se blitt solgt til Sverige, og den skal bli spennende å følge for sin nye trener. Har vært ute i Derbykval + finale i sine siste to starter, og der møtte den hester som Brenne Rødi/Patsi/Tante Ragnhild med flere. I finalen sist fikk den maks langt bak Brenne Rødi. Dette er en hoppe med stor fart i kroppen sin, og distansen på tirsdag vil nok passe den bedre. Her er det ikke veldig hardt imot, og vi gir den et forsøk direkte ut for ny trener.

V4-4 : 9 Really Charming – Et dårlig løp avrunder lunsjen, og her kan det smelle. Ideen vår fikk det tungt sist på en noe upassende distanse. Den gikk OK løp før det, og det er opplagt en av de hestene som har prestert best den siste tiden. Har enda ikke vunnet, men skal den gjøre det, ja, da må det bli mot en slik

motstand. OBS!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag